Semoga murah rezeki 😉
Semoga murah rezeki 😉
你知道吗⁉️1⃣2⃣月是最好送礼的月份🔥 因为平安夜、圣诞节、新年都快到了‼️ 而且现在下单2⃣盒爆水丸不仅给你VIP价还送你一个超精美的绒布手拿包💥 自用送礼两相宜💕限量赠送‼️送完为止‼️ 询问/下单方式👉Wechat:YiTiing1220 #爆水丸软糖#口服玻尿酸#零食#爆水丸#aquamoistjelly#补水#美白#锁水#抗氧化#抗老化#镇静舒缓#消炎祛痘#淡斑#淡化痘痕#缩小毛孔#招代理#招商#零售#sibu#penang#面交#邮寄#全马包邮#马来西亚#新加坡包邮#澳洲#中国#英国#全球邮寄
0
35 seconds ago
Last night, was good! Thanks for coming out and we hope to see y’all next week :D #Grind22Bangsar
3
2 minutes ago
KHAS UNTUK ANDA YANG INGINKAN SESUATU YANG TRENDY TAPI PLUS SAIZ #qisyaalongtop.Qisyaa Longtop restok lg sehingga saiz 5xl..Tiada alasan lg untuk bergaya dengan Qisyaa..💓💓 . .. .. Berminat mai pm Cik Mar.. Nak Cik Mar Jawapan yg pantas Whatsapp Cik Mar..Jangan malu-malu tau 😊😊 .. .. . 📲 0174204929 📲 0174204929 📲 0174204929 . . . #tunicwanita #tunicwanitamurah #tuniclabuh #tunic #tunicfashion #muslimahfashion #blousefashion #top #bajumuslimahcantik #bajumuslimahonline #hijabers #tuniccantikmurah #fashionhijab #bigsize #blouse #blouses #bazaarpaknil #kualalumpur #terbaik #neelofa #abambocey #gv4 #abangnaktegur #penang #perak #terapiinstagram #ajimaura #assalammualaikum
2
2 minutes ago
Diborong hari2 🔥🔥😍 Gelang cat eyes bunga mekar emas 999 nipis . 💃🏻💃🏻Customers asyik repeat order sbb kualiti bagus . 👉🏻RM58/pc 👉🏻postage RM10/RM14 . . Borong lain harga ya 😊 . 😍😍😍READY STOCK😍😍😍 . ☺️Sesuai hadiah bg kawan2, anak2, keluarga . ☺️Reward utk dropship ☺️Nampak eksklusif . ☺️Harga berpatutan, mampu milik ☺️kami jual kualiti ☺️emas walaupun nipis tapi dah diuji oleh pusat ujikaji yapiem . Berminat sila whatsapp 012-8788781🌹 . #kamijualkualiti #ingatkristalingatLOSJ #bazarpaknil #sabah #sarawak #kuantan #pandoraemas #emasmurahonline #kedaiemasonline #penang #readystock #bazaarpaknil #sayajualmurah #limbang #brunei #bruneishop #miri #kuching #igmalaysiashop #loketviral #LOKETVIRAL999MURAH #loketemas #loketemas916 #loketborong #loketemasmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukan #EMAS999MURAH #emas916bajet #emas916malaysia
0
2 minutes ago
Orang scotland 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 dapat merasa pulut kuning dengam Ayam gulai penang.. (scottish folks trying penang style sticky yellow rice with spicy curry chicken) #homemade #penang credit to @that_so_anis for making this special for all of us to try! @the_unicornmama @khairy_yahaya
0
4 minutes ago
DAH LAMA CARI PRODUK MACAM NI... AKHIRNYA JUMPA ELYSIAN! . Sampai macam tu sekali tau customer bagi feedback. Memang, masih ramai yang mencari produk yang selamat dengan harga yang setanding dengan kualiti macam Elysian ni. . Bila dah biasa tukar skincare, bila guna Elysian akan rasa lain dari yang lain. Takkan sama dengan mana mana produk. . Sebab apa? Sebab Elysian adalah produk yang di formulasi oleh saintis pakar dari institusi rahn di switserland. Elysian HQ invest banyak untuk formulasi ini sahaja tau. Sebab tu, yang dah guna Elysian. Pada setiap kotak Elysian ada logo "in collaboration with rahn switzerland" bukti produk Elysian ni bukan calang calang. Ada standard antarabangsa ya! . Nak merasa guna produk international dengan harga yang mampu milik? Elysian lah pilihannya. Tak murah. Tak mahal. Harga setanding kualiti. . Yang dah guna je tahu manfaat produk Elysian. Dan tak cari lain. . . . . ❤️❤️❤️ . Ingin bersama Family Elysian, join kami untuk jana pendapatan anda . DM atau Wassap . 👇👇👇 📲011-52411089 . 🚗COD: USM, GELUGOR, GEORGETOWN, BAYAN BARU.
0
5 minutes ago
Org Penang...Kami mai dahhh...Mari pakat2 serbu booth Grab kat Tesco Extra Seberang Jaya #Penang #grabroadshow
2
5 minutes ago
2
6 minutes ago
Tips Penjagaan Bibir . LIPS SCRUB . Bibir pon perlu scrub ke? . Yes! Scrub bibir bukan sahaja untuk membuang sel-sel kulit mati di kawasan bibir tetapi berfungsi untuk menyegar, melembap dan menyerikan bibir akibat pemakaian kosmetik yang terlalu lama. . #lipsscrubs #lipsmatte #jannahcosmetics #lessismore #penang #jclegacy #teamfad #jannahkissmi #aliffsyukriterlajaklaris
1
6 minutes ago
Clearly, I had my priorities straight during vacation . . . . . I WILL NOT STOP UNTIL YOU GIVE HIM A BACKSTORY, CAPCOM #klaviergavin #aceattorney #daigyakutensaiban #beach #penang
5
6 minutes ago
"This world is a dangerous place, not because of those who do evil. But because of those who look on and do nothing". Albert Einstein " #penang #streetphotography #streetart #street #childabuse #qoutes
5
7 minutes ago