Ga PD lg kumpul2 sama temen.. karna badan gemuk.. aduh.... ga bngets deh..... kini produk (tiens) solusi yg tepat aman buat cwo/cwe cek di @dr.inneke.sp.h Produk Pelangsing Tiens adalah produk pelangsing yg 100AMAN tanpa efek samping karena terbuat dari bahan herbal. 1 paket terdiri dari 2 macam produk berikut: 1. Chitin Chitosan Produk ini mayoritas terbuat dari ekstrak kerak kulit binatang laut berkulit keras seperti kepiting,h udang, dan kerang. Terbukti berkhasiat dalam mengikat lemak, kolesterol, dan logam" berbahaya dlm tubuh. Juga berfungsi mencegah/mengatasi penyakit kanker, tumor, kista, dan sejenisnya. 2. Jiang Zhi Tea Teh hijau tradisional China yg mengandung Gymnostemma Pentapillum, berfungsi sebagai zat detox racun" di dlm tubuh serta ampuh mengikat lemak & kolesterol serta dpt mengurai racun di dlm tubuh. Cocok utk perokok aktif/pasif. 3. Double Cellulose Komposisi : Serat yang dapat diurai (polydextrase), serat butir jagung, bubuk shanca (Crataegus pinnatifida). Manfaat produk : - Menambah pengeluaran zat sisa dalam usus - Mempercepat pencernaan - Menormalkan kolesterol dan mencegah penyakit aterosklerosis - Mencegah penyakit batu empedu, diverticulosis, dan diabetes - MEMPERBAIKI MEKANISME PENCERNAAN kontak personn: IGG -> @DR.INNEKE.SP.H BBM -> 5EACED78 WA -> 087830479692 (fast respon) *Rata" Hasil Turun 3kg/minggu, disarankan utk konsumsi sepvaket agar hasil maksimal. Jika budget terbatas, bisa dahulukan Chitin dan Teh, #aku #kamu #bukan #ini #banget #dulu #asik #kita #menunggu #bareng #seru #bersama #temen #konyol #bersama #kawan #ibu #ibuku #anakanak #emak #cinta #masadepan #kebahagiaan #rindu #kasih #sayang #viral #indonesia #malaysia #singapura
Assalamualaikum..maaf hari ni akak lambat sket bersiaran..mama papa datanh dari kampung..dah lama tak jumpa ni la mass nak spend time dgn dorg kan . Ptg ni akak nak update sket code #AM yg dah sold out ek uolss x caya bila akak ckp kain code #AM ni super hot 🔥🔥🔥 macam ayam goreng mcD..baru berapa hari dah ada yg sold out . So tunggu apa lagi??jom la usha2 design yg belum sold out tuuuuu..kang melepas lagi color2 letop💥💥 by code #AM baru gigit jari uolss . #the6collection #andapilihkamijahit #bajukurungmoden #royalsilk #kainraya2018 #sahabat #sepupu #ibuku #sepupusepapat #bidadariku #bahagiaitusederhana #lepak #jalanjalan #nikmat #minumpetang #makanmalam #makanmakan
2
48 minutes ago
Assalamualaikum..maaf hari ni akak lambat sket bersiaran..mama papa datanh dari kampung..dah lama tak jumpa ni la mass nak spend time dgn dorg kan . Ptg ni akak nak update sket code #AM yg dah sold out ek uolss x caya bila akak ckp kain code #AM ni super hot 🔥🔥🔥 macam ayam goreng mcD..baru berapa hari dah ada yg sold out . So tunggu apa lagi??jom la usha2 design yg belum sold out tuuuuu..kang melepas lagi color2 letop💥💥 by code #AM baru gigit jari uolss . #the6collection #andapilihkamijahit #bajukurungmoden #royalsilk #kainraya2018 #sahabat #sepupu #ibuku #sepupusepapat #bidadariku #bahagiaitusederhana #lepak #jalanjalan #nikmat #minumpetang #makanmalam #makanmakan
3
48 minutes ago
Assalamualaikum..maaf hari ni akak lambat sket bersiaran..mama papa datanh dari kampung..dah lama tak jumpa ni la mass nak spend time dgn dorg kan . Ptg ni akak nak update sket code #AM yg dah sold out ek uolss x caya bila akak ckp kain code #AM ni super hot 🔥🔥🔥 macam ayam goreng mcD..baru berapa hari dah ada yg sold out . So tunggu apa lagi??jom la usha2 design yg belum sold out tuuuuu..kang melepas lagi color2 letop💥💥 by code #AM baru gigit jari uolss . #the6collection #andapilihkamijahit #bajukurungmoden #royalsilk #kainraya2018 #sahabat #sepupu #ibuku #sepupusepapat #bidadariku #bahagiaitusederhana #lepak #jalanjalan #nikmat #minumpetang #makanmalam #makanmakan
2
49 minutes ago
#Tetehku jutek😜# #Ibuku sahabatku💝💝#
7
1 hour ago
Makasih ibu...kamu selalu memberi yg terbaik dan selalu menemaniku meski keadaanku saat ini rapuh... #love #lovemom #ibuku #ibukkusayang #ibukuwonderwomanku #akusayangibu #pelukanibu
6
5 hours ago
SET BERSALIN TROPICAL HERBS (IBU DAN BABY) RM 365.70 SAHAJA TROPICAL HERBS adalah sistem komprehensif utk penjagaan dan pemulihan yg lengkap utk ibu ibu yg baru Melahirkan anak . *SET LEPAS BERSALIN* *Tropical Herbs* *menyenangkan* . Disukat terlebih dahulu dan di pek dlm bentuk uncang yg mudah dgn penyediaan yg ringkas . *Keberkesanan* terbukti . Herba herba yg digunakan adalah diuji sejak turun temurun & terbukti secara saintific menguatkan tenaga tubuh juga mempercepaykan process penyembuhan . *Herba berkualiti* Menggunakan ekdtrak herba yg distandardkan & herba berkualiti spt manjakani, kunyit, tahi angin dan halia. . *Ramuan semulajadi* Tiada bahan kimia, pengawet atau haruman tiruan yg digunakan. . *Pengilang herba bertauliah* Dikeluarkan oleh syarikat yg bertauliah yg mempunyai sijil GMP . *Kapsul sayuran* Sesuai utk semua bangsa dan agama . *Arahan dan carta* penggunaan disertakan Panduan langkah demi langkah diberikan . *PERCUMA* Bengkung lepas bersalin Tropical Herbs ★ dgn set lepas bersalin Tropical Herbs digunakan dgn campuran peramping perut Tropical Herbs. Ia akan.membantu dlm ● memenjalkan otot perut ● Menegang dan memenjalkan kulit yg regang . 🍀Packing . *Herba pembersih wanita* 20 uncang x10g -Membersih bahagian vagina . *campuran penghangat badan* 15 paket x 15g -Membantu menghangatkan badan . *Herba Mandian* 20 uncang x 10g -Membersih dan menyah bau tubuh . *Campuran penenang* 15 paket x 3 g -Membantu menyejukkan dahi . *Teh Herba* 10 uncang x 2g -Teh herba untuk wanita . *Campuran peramping perut* 20 paket x 15g -Membantu menegangkan bahagian perut. *minyak bayi* 60ml -Menenangkan dan menyamankan bayi . *lepas bersalin 1* 60 kapsul x 300mg *Lepas bersalin 2* 80 kapsul x 300mg -Membantu memulihkan tenaga dan membina semula kekuatan selepas bersalin. Berminat wssp 0139414891 #mama #mamacantik #berpantangsendiri #bersalin #ibu #mak #ibucantik #makcantik #umi #ummi #umicantik #mamasihat #ibusihat #maksihat #mamaku #ibuku #ibukuhebat #ibukusayang #makku #ibuhamil
8
15 hours ago
Keramat part 1.. Maafkan suaranya tapi ambil pesannya!!😉 Ibu is the best one i have in my life.. ibu itu bagi kalian apa sih?? Dijawab yaah!!😊😘😍 #cintasejati #ibu #artiibu #hormati #sayang #untukibu #keramat #dangdutreligi #romairama #hariini #southsulawesi #pinrang #cover #putraputriindonesia #putra_putri_indonesia #ibuku #lfl #lfl💛 #fff
10
7 hours ago
BENGKUNG MODEN 3 IN 1 RM 60 SAHAJA FREE POSTAGE ✅ Dapat mengembalikan dan mencantikkan bentuk badan ke asal supaya lebih kemas. ✅ Ia membantu membentuk kembali tubuh badan terutamanya di bahagian pinggang dan perut disebabkan oleh proses kehamilan. ✅ Boleh terus dipakai sebaik sahaja lepas bersalin bagi mengelakkan perut dimasuki angin dan juga mengelakkan kekenduran otot perut. ✅ Sgt sesuai utk ibu2 dlm pantang dan juga yg mengalami masalah perut buncit.. ✅ Sesuai untuk mereka yang bersalin secara ceaser atau normal. ✅ Juga sesuai untuk ibu-ibu yang ingin mengembalikan badan ke bentuk badan asal. ✅Bengkung Moden yang berkualiti tinggi, mudah, cepat & selesa diguna ke mana sahaja. ✅Adjustable dan elastic. ✅Amat mudah pemakaiannya dengan 2 pelekat yang melekat dengan kejap (zap on) Berminat wssp 0139414891 #mama #mamacantik #berpantangsendiri #bersalin #ibu #mak #ibucantik #makcantik #umi #ummi #umicantik #mamasihat #ibusihat #maksihat #mamaku #ibuku #ibukuhebat #ibukusayang #makku #ibuhamil
10
7 hours ago
BENGKUNG BERZIP/EKSPRESS Limited stock!!! RM 95 SAHAJA FREE POSTAGE Berminat wssp 0139414891 #mama #mamacantik #berpantangsendiri #bersalin #ibu #mak #ibucantik #makcantik #umi #ummi #umicantik #mamasihat #ibusihat #maksihat #mamaku #ibuku #ibukuhebat #ibukusayang #makku #ibuhamil
11
7 hours ago
Pasangan tidak Intim lagi kepada Anda ? Setelah 3 Tahun lebih saya memasarkan Produk kebutuhan Wanita.. saya baru tau kenapa Pria gampang selingkuh dengan Wanita lain Dan ternyata ada 3 Alasan Pria menyukai Wanita lain selain Anda : 1. Miss V Anda yang sudah Robek dan tidak Kencang Saat Wanita sudah melahirkan dan mempunyai anak dll memang wajar sekali Miss V nya tidak kencang seperti dulu lagi Tetapi karna itu Pria lebih menginginkan Kepuasan di Hal lain karna mereka adalah Makhluk Visual yang liar dan menginginkan Wanita lain 😂 2. Payudara Anda yg Kendur / kecil Pria cenderung memilih Wanita dengan Payudara yg Kencang , Padat dan Berisi untuk memuaskan hawa nafsu sesaatnya dengan Wanita lain 3. Penampilan yg tidak dirawat Setelah Melahirkan dan mempunyai Anak . Wanita sering sibuk dengan urusan Keluarga sehingga melupakan Kebutuhan Suami Kebanyakan setelah menikah mereka mempunyai Badan yg Gemuk , Payudara Kendur dan malas melakukan Perawatan Sehingga Pria cenderung memilih Wanita lain dengan Penampilan yang "Wow" Anda tidak Percaya ? Silahkan tanyakan kepada Teman Anda yg sudah memiliki usia Pernikahan di atas 5 tahun 😊 Sebelum terlambat . Yuk terapi dengan Alat Multifungsi Terbaik kita ( MHCA ) Hasil dalam 1-2 minggu pemakaian. Multifungsi : - Merapatkan miss V - Mengencangkan / membesarkan payudara - Membesarkan bokong - Mencegah rambut rontok - Menghilangkan stretcmark / selulit - Mengobati migrain , pusing & darah tinggi - Mengecilkan paha/perut /lengan & betis ( ada level getaran ) Multifungsi kan ? Gamau coba ? Yakin ga akan nyesel ? 😊 . . . 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. . Order : Wa : 085863791649 Bbm :D200022 Line@ : @woq2710e (pakai@) #ibu #ibuku #ibumenyusui #iburumahtangga #mom #makna #kehidupan #iloveumom #emakemak #emak #tiga #kata #doaibu #hariibu #ibuhamil #palembang #indonesia_photography #indonesian #indonesiajuara #indonesianfood #indonesia #samarinda #balikpapan #purwokerto #semarang #bekasi #depok #tangerang #surabaya #sidoarjo
1
14 hours ago
Kesusahan memotong semangka? Merasa lama tiap memotong buah yang besar? Anda membutuhkan : Watermelon cutter Alat pemotong semangka, melon, apel. Roti cake .nanas dll Alat ini memotong dengan sama rata 12 bagian, hanya satu kali tekan dan selesailah pekerjaan memotong semangka yang besar. Kenapa harus memiliki item ini di dapur anda ? 1.ramah lingkungan plastik dan pisau stainless steel yang kuat awet dan tahan lama 2.Pisau stainless steel dan ditutupi dengan plastik penjaga keamanan. 3. Cutter menghilangkan inti dan memotong 12 irisan seragam. Cocok untuk berbagai melon, seperti penggunaan untuk canteloupe, melon, kue semangka dan nanas. 4. Non-Slip(anti selip.tidak licin )menangani menawarkan kenyamanan pengguna yang luar biasa Description: Terbuat dari kualitas tinggi stainless steel blade-tajam dan tahan lama. Dirancang khusus untuk memotong bola bentuk buah dan sayuran seperti Semangka-cantaloupe ke bagian rata-rata. Fitur & rincian: Bahan: pp + stainless steel Www.sistapedia.com Pemesanan bisa via bbm Atau Wa ke 085-803-377-242 #solo #semarang #medan #kulinerindonesia #perabotrumahtangga #dapurkita #dapurwanita #santapan #koki #hotelindonesia #restoran #pasarbuah #papua #palu #maluku #gizi #peralatanrumahtangga #wanita #iburumahtangga #pesta #pernikahan #ibudananak #dapurkita #ibuku
2
2 days ago