‌KAIN BATIK PRRINT +EMBOS Batik print harga Rp 75000/paket(grosir 70 000/ 3paket)dg motif yg sama Ecer: Batik print Rp 45000 Kain embos Rp 35000 Ukuran batik:2,1x1,10m Ukuran embos:1,9x1m Cara pemesanaan� Kirim foto barang yang di pesan Beserta data Nama Alamat No hp Kirim ke chat via bbm DA3DD7D2 Admin 1 WA/SMS 089528902656 Admin 2 WA/SMS 0857-2975-2097 ..ongkir geratis via pengiriman dari kota pekalongan Melayani pembelian ecer/lusin/kodian Wellcome reseller #kainbatikpekalongan #grosirRiau #jakarta #bandung #fashion #batikpekalongan #batikmurahmeriah #batikberkualitas #batiksolo #seragambatik #hotel #kuliner #resepmasakan #grosirmakasar #batikindonesia #trendfashion #seragamkantor #batikjogja #batikmurah #grosirbatik #penjahit #tailor #seragamnikah #kebaya
Mantaaap pisan euuy😆
Odstíny červené vyhovují mužům, kterým nechybí sebevědomí. Je vhodný na večerní image, i pro sportovní obleky. Odstín špinavé šarlatové barvy je jedním z nejpopulárnějších trendů v oblasti pánského oblečení v roce 2018. #bernhardtfashioncz #bernhardtinspiration #madetomeasure #suit #obleky #menmodel #gentleman #tailor #inspiration #in #mensstyle #style #mensfashion #luxurylifestyle #elegant #menwithclass #dnesnosim #oblekynamiru #me #trendy #czechmodel
5
5 minutes ago
New collection - Orkid Series . . Utk Orkid series ni, size lebih besar. Sis designkan utk yg nak letak kt pinggang ataupun bahu. Nak letak kt tgn pun blh. Nampak lebih exclusive . . Semua set ni sis dh lekatkan kat net, uols just trim net dan jahit kat baju je. Sgt mudah. . . Semua bunga ni boleh kena air. Cuma kalau nak thn lama, just Hand Wash je. . . Stok ni limited ye uols. Utk pembelian blh whatsapp Tekan link pada bio 017 9532258 017 9532258 017 9532258 . . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #glitterlace #swaroski #chunkybeads #diamond #pukaltudung #tailor #tempahanpakaianwanita #pukalshawl #neelofa #ctdk #bazarpaknil #eusahawan #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #resepikek #tajidacollection #kainpasangmurah #tudunglabuh #bajukurungmoden #bajuraya
5
5 minutes ago
An elegant full bespoke attire by our Japanese partner Hiro @hirobond....... pic courtesy @urbancomposition...... . . . . . . . --------------------------------------------------- #menstyle #handmade #shirts #luxury #quality #menswear #handmadeshirts #bespoke #ootd #dapper #menwithclass #followus #love #100hands #tailor #passion #craftsmanship #sartorial #amazing #tailormade #mensfashion #bestshirts #jacket #tie #shoes #luxuryfashion
11
6 minutes ago
New collection - Orkid Series . . Utk Orkid series ni, size lebih besar. Sis designkan utk yg nak letak kt pinggang ataupun bahu. Nak letak kt tgn pun blh. Nampak lebih exclusive . . Semua set ni sis dh lekatkan kat net, uols just trim net dan jahit kat baju je. Sgt mudah. . . Semua bunga ni boleh kena air. Cuma kalau nak thn lama, just Hand Wash je. . . Stok ni limited ye uols. Utk pembelian blh whatsapp Tekan link pada bio 017 9532258 017 9532258 017 9532258 . . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #glitterlace #swaroski #chunkybeads #diamond #pukaltudung #tailor #tempahanpakaianwanita #pukalshawl #neelofa #ctdk #bazarpaknil #eusahawan #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #resepikek #tajidacollection #kainpasangmurah #tudunglabuh #bajukurungmoden #bajuraya
4
7 minutes ago
New collection - Orkid Series . . Utk Orkid series ni, size lebih besar. Sis designkan utk yg nak letak kt pinggang ataupun bahu. Nak letak kt tgn pun blh. Nampak lebih exclusive . . Semua set ni sis dh lekatkan kat net, uols just trim net dan jahit kat baju je. Sgt mudah. . . Semua bunga ni boleh kena air. Cuma kalau nak thn lama, just Hand Wash je. . . Stok ni limited ye uols. Utk pembelian blh whatsapp Tekan link pada bio 017 9532258 017 9532258 017 9532258 . . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #glitterlace #swaroski #chunkybeads #diamond #pukaltudung #tailor #tempahanpakaianwanita #pukalshawl #neelofa #ctdk #bazarpaknil #eusahawan #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #resepikek #tajidacollection #kainpasangmurah #tudunglabuh #bajukurungmoden #bajuraya
2
7 minutes ago
New collection - Orkid Series . . Utk Orkid series ni, size lebih besar. Sis designkan utk yg nak letak kt pinggang ataupun bahu. Nak letak kt tgn pun blh. Nampak lebih exclusive . . Semua set ni sis dh lekatkan kat net, uols just trim net dan jahit kat baju je. Sgt mudah. . . Semua bunga ni boleh kena air. Cuma kalau nak thn lama, just Hand Wash je. . . Stok ni limited ye uols. Utk pembelian blh whatsapp Tekan link pada bio 017 9532258 017 9532258 017 9532258 . . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #glitterlace #swaroski #chunkybeads #diamond #pukaltudung #tailor #tempahanpakaianwanita #pukalshawl #neelofa #ctdk #bazarpaknil #eusahawan #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #resepikek #tajidacollection #kainpasangmurah #tudunglabuh #bajukurungmoden #bajuraya
3
8 minutes ago
Work becomes though when it starts making sense. #Tailor #obichApparel
1
10 minutes ago
New collection - Orkid Series . . Utk Orkid series ni, size lebih besar. Sis designkan utk yg nak letak kt pinggang ataupun bahu. Nak letak kt tgn pun blh. Nampak lebih exclusive . . Semua set ni sis dh lekatkan kat net, uols just trim net dan jahit kat baju je. Sgt mudah. . . Semua bunga ni boleh kena air. Cuma kalau nak thn lama, just Hand Wash je. . . Stok ni limited ye uols. Utk pembelian blh whatsapp Tekan link pada bio 017 9532258 017 9532258 017 9532258 . . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #glitterlace #swaroski #chunkybeads #diamond #pukaltudung #tailor #tempahanpakaianwanita #pukalshawl #neelofa #ctdk #bazarpaknil #eusahawan #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #resepikek #tajidacollection #kainpasangmurah #tudunglabuh #bajukurungmoden #bajuraya
4
12 minutes ago