Wow sapa ckp amber lens ni utk owng melayu mcm kita jer pakai.. . . Aduhai...owng putih pun pakai jgk taw..amber lens...😘😘😘 . . Main-main dgn amber lens ni....klu korang yang belum try amber lens ni...meh jom try dulu..baru tahu..👍👍👍👍 . . WhatsApp nurul 0173228734 #amberlens #ambersoftlens #amber #softlens #lens #amberlenshq #nurulnadiaamberlens #lensmurah #lenshq #amberhq #ambersoft #contactlens #contactlensmurah #contactlensoriginal #lensoriginal #softcontactlens #omgmascara #mascara #lensmalaysia #bulumata #matacantik #matamenawan #bulumatalentik #matalens #lenssoft #lensmenawan #mascaraaddicted #omgmascaraaddicted #terapiinstagram
12
3 hours ago
4 TIP PEMILIHAN CONTACT LENS UNTUK KESELESAAN DAN KELIHATAN MENAWAN . . Bukan senang kita nak cari contact lens yang kita suka kan?.. Bukan sahaja dari segi warna,tapi dari segi keselesaan pemakai. Kalau pakai contact lens berwarna ni boleh menampakkan matα sedikit besαr dan menawan gituu. . Macam mana nak pilih lens yang selesa? 1.Tak pedih tak sαkit dan tak rasa pakai lens LANGSUNG!! 2.Boleh dipakai sehinga 9 jam. 3.Mempercantik penampilan matα. Ala-ala mat saleh gituu. 4.Yang penting lulus KKM tau. . Ada ke contact lens macam tu?? Adaaaaa… AMBER LENS, jawapannyaa .. . Bukan tu je tau,ramai yang dah menggunakan Amber soft lens ni nak repeat oder sebab : 1.Senang dibawa ke mana-mana dengan travel pack. 2.Mengikuti trend.warna pon jelas. 3.Sesuai untuk matα sensiitif!!. 4.Menambah kepercayaan diri 5.Selamat dan terdiri dari pelbagai jenis mengikut citarasa 6.Ready stok.!!! . Anda banyak pilihan smpai rambang matα lawa2 lak tu,rasa nak semua je..hehe. . 99 orang pertama yang KOMEN, akan mendapat limited edition punya lens,cepat2 !! . HAA..TUNGGU APA LAGI? => Komen “PM” dibawah => Komen “PM” dibawah #amberlens #ambersoftlens #lens
7
6 hours ago
4 TIP PEMILIHAN CONTACT LENS UNTUK KESELESAAN DAN KELIHATAN MENAWAN . . Bukan senang kita nak cari contact lens yang kita suka kan?.. Bukan sahaja dari segi warna,tapi dari segi keselesaan pemakai. Kalau pakai contact lens berwarna ni boleh menampakkan matα sedikit besαr dan menawan gituu. . Macam mana nak pilih lens yang selesa? 1.Tak pedih tak sαkit dan tak rasa pakai lens LANGSUNG!! 2.Boleh dipakai sehinga 9 jam. 3.Mempercantik penampilan matα. Ala-ala mat saleh gituu. 4.Yang penting lulus KKM tau. . Ada ke contact lens macam tu?? Adaaaaa… AMBER LENS, jawapannyaa .. . Bukan tu je tau,ramai yang dah menggunakan Amber soft lens ni nak repeat oder sebab : 1.Senang dibawa ke mana-mana dengan travel pack. 2.Mengikuti trend.warna pon jelas. 3.Sesuai untuk matα sensiitif!!. 4.Menambah kepercayaan diri 5.Selamat dan terdiri dari pelbagai jenis mengikut citarasa 6.Ready stok.!!! . Anda banyak pilihan smpai rambang matα lawa2 lak tu,rasa nak semua je..hehe. . 99 orang pertama yang KOMEN, akan mendapat limited edition punya lens,cepat2 !! . HAA..TUNGGU APA LAGI? => Komen “PM” dibawah => Komen “PM” dibawah #amberlens #ambersoftlens #lens
9
6 hours ago
4 TIP PEMILIHAN CONTACT LENS UNTUK KESELESAAN DAN KELIHATAN MENAWAN . . Bukan senang kita nak cari contact lens yang kita suka kan?.. Bukan sahaja dari segi warna,tapi dari segi keselesaan pemakai. Kalau pakai contact lens berwarna ni boleh menampakkan matα sedikit besαr dan menawan gituu. . Macam mana nak pilih lens yang selesa? 1.Tak pedih tak sαkit dan tak rasa pakai lens LANGSUNG!! 2.Boleh dipakai sehinga 9 jam. 3.Mempercantik penampilan matα. Ala-ala mat saleh gituu. 4.Yang penting lulus KKM tau. . Ada ke contact lens macam tu?? Adaaaaa… AMBER LENS, jawapannyaa .. . Bukan tu je tau,ramai yang dah menggunakan Amber soft lens ni nak repeat oder sebab : 1.Senang dibawa ke mana-mana dengan travel pack. 2.Mengikuti trend.warna pon jelas. 3.Sesuai untuk matα sensiitif!!. 4.Menambah kepercayaan diri 5.Selamat dan terdiri dari pelbagai jenis mengikut citarasa 6.Ready stok.!!! . Anda banyak pilihan smpai rambang matα lawa2 lak tu,rasa nak semua je..hehe. . 99 orang pertama yang KOMEN, akan mendapat limited edition punya lens,cepat2 !! . HAA..TUNGGU APA LAGI? => Komen “PM” dibawah => Komen “PM” dibawah #amberlens #ambersoftlens #lens
10
6 hours ago
4 TIP PEMILIHAN CONTACT LENS UNTUK KESELESAAN DAN KELIHATAN MENAWAN . . Bukan senang kita nak cari contact lens yang kita suka kan?.. Bukan sahaja dari segi warna,tapi dari segi keselesaan pemakai. Kalau pakai contact lens berwarna ni boleh menampakkan matα sedikit besαr dan menawan gituu. . Macam mana nak pilih lens yang selesa? 1.Tak pedih tak sαkit dan tak rasa pakai lens LANGSUNG!! 2.Boleh dipakai sehinga 9 jam. 3.Mempercantik penampilan matα. Ala-ala mat saleh gituu. 4.Yang penting lulus KKM tau. . Ada ke contact lens macam tu?? Adaaaaa… AMBER LENS, jawapannyaa .. . Bukan tu je tau,ramai yang dah menggunakan Amber soft lens ni nak repeat oder sebab : 1.Senang dibawa ke mana-mana dengan travel pack. 2.Mengikuti trend.warna pon jelas. 3.Sesuai untuk matα sensiitif!!. 4.Menambah kepercayaan diri 5.Selamat dan terdiri dari pelbagai jenis mengikut citarasa 6.Ready stok.!!! . Anda banyak pilihan smpai rambang matα lawa2 lak tu,rasa nak semua je..hehe. . 99 orang pertama yang KOMEN, akan mendapat limited edition punya lens,cepat2 !! . HAA..TUNGGU APA LAGI? => Komen “PM” dibawah => Komen “PM” dibawah #amberlens #ambersoftlens #lens
23
6 hours ago
4 TIP PEMILIHAN CONTACT LENS UNTUK KESELESAAN DAN KELIHATAN MENAWAN . . Bukan senang kita nak cari contact lens yang kita suka kan?.. Bukan sahaja dari segi warna,tapi dari segi keselesaan pemakai. Kalau pakai contact lens berwarna ni boleh menampakkan matα sedikit besαr dan menawan gituu. . Macam mana nak pilih lens yang selesa? 1.Tak pedih tak sαkit dan tak rasa pakai lens LANGSUNG!! 2.Boleh dipakai sehinga 9 jam. 3.Mempercantik penampilan matα. Ala-ala mat saleh gituu. 4.Yang penting lulus KKM tau. . Ada ke contact lens macam tu?? Adaaaaa… AMBER LENS, jawapannyaa .. . Bukan tu je tau,ramai yang dah menggunakan Amber soft lens ni nak repeat oder sebab : 1.Senang dibawa ke mana-mana dengan travel pack. 2.Mengikuti trend.warna pon jelas. 3.Sesuai untuk matα sensiitif!!. 4.Menambah kepercayaan diri 5.Selamat dan terdiri dari pelbagai jenis mengikut citarasa 6.Ready stok.!!! . Anda banyak pilihan smpai rambang matα lawa2 lak tu,rasa nak semua je..hehe. . 99 orang pertama yang KOMEN, akan mendapat limited edition punya lens,cepat2 !! . HAA..TUNGGU APA LAGI? => Komen “PM” dibawah => Komen “PM” dibawah #amberlens #ambersoftlens #lens
6
6 hours ago
Besttttttt sangat-sangat sebab bila pakai AMBER LENS tak rasa macam pakai lens pun 😍😍😍 . Memang best gila . Boleh tahan sehingga 12jam . Lama tu . Kalau lens lain cepat2 je rasa nak tanggalkan sebab x selesa . Rasa berhabuk & rasa macam ada sesuatu je kat mata . Tapi AMBER lens punya memang kualiti . Tak menyesal pun pakai AMBER LENS . Tak percaya lagi ? Jok cuba sendiri . Pasti akan terpikat terus tak pandang brand lain dah 😉😉😉 #amberlens #ambersoftlens
20
12 hours ago
Besttttttt sangat-sangat sebab bila pakai AMBER LENS tak rasa macam pakai lens pun 😍😍😍 . Memang best gila . Boleh tahan sehingga 12jam . Lama tu . Kalau lens lain cepat2 je rasa nak tanggalkan sebab x selesa . Rasa berhabuk & rasa macam ada sesuatu je kat mata . Tapi AMBER lens punya memang kualiti . Tak menyesal pun pakai AMBER LENS . Tak percaya lagi ? Jok cuba sendiri . Pasti akan terpikat terus tak pandang brand lain dah 😉😉😉 #amberlens #ambersoftlens
11
12 hours ago
Besttttttt sangat-sangat sebab bila pakai AMBER LENS tak rasa macam pakai lens pun 😍😍😍 . Memang best gila . Boleh tahan sehingga 12jam . Lama tu . Kalau lens lain cepat2 je rasa nak tanggalkan sebab x selesa . Rasa berhabuk & rasa macam ada sesuatu je kat mata . Tapi AMBER lens punya memang kualiti . Tak menyesal pun pakai AMBER LENS . Tak percaya lagi ? Jok cuba sendiri . Pasti akan terpikat terus tak pandang brand lain dah 😉😉😉 #amberlens #ambersoftlens
7
12 hours ago
Load more