ATK Pertolongan Cepat Saat Disengat/ Digigit Serangga.πŸœπŸπŸ•·οΈπŸ¦‚πŸ› Gigitan serangga ataupun sengatan lebah biasanya disertai dengan masuknya racun atau zat lain yang masuk kedalam tubuh. Akibat dari racun tersebut biasanya akan menimbulkan rasa sakit, gatal, bengkak dan menimbulkan rasa alergik. 🐜Kesan Terpantas 🐜Bengkak Dan Bintat hilang 🐜Sakit Hilang 🐜Tidak Gatal2 Lagi Jom Grab ATK Untuk Melindungi Famly Anda Dari Serangga2πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ Mudah Bawa,Mudah Pakaiβœ”οΈ 100% Organic Kesan Terpantas βœ”οΈ RAWATAN AWAL SEISI KELUARGA πŸ›‘ http://www.wasap.my/601133438355 πŸ›‘ http://www.wasap.my/601133438355 . #MinyakAnginViral #Kasturi #Collagen #Hysteria #Gangguan #SakitKepala #Borong #Golekgolek #PerubatanIslam
0
6 minutes ago
SET MIGRAIN SHAKLEE 😍😍 JANGAN PANDANG REMEH DENGAN MIGRAIN. . Set migrain Shaklee terbukti berkesan! Tiada bahan pengawet, tiada bahan terlarang! .. SAY NO TO MIGRAIN ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ’“Ostematrix . . ➑️Terdiri dari KALSIUM , MAGNESIUM dan VITAMIN D. . ➑️KALSIUM yang dapat meringankan STRESS , memperbaiki jantung berdebar,memperbaiki DEPRESI , MOOD SWING dan SAKIT KEPALA. . ➑️MAGNESIUM dapat membantu sistem saraf, pengecutan otot dan saraf , menstabilkan denyutan tidak sekata , meringankan SAKIT KEPALA yang sering di hadapi oleh penghidap Migrain. . ➑️ VITAMIN D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh , dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing. . . πŸ’“B complex . . ➑️mengandungi VITAMIN B2 dan B6 yang terbukti dapat mengurangkan KESAKITAN akibat migrain . Juga pengambilan vitamin ini dapat mengurangkan stress , strok dan depressi. . . **Pilihlah supplemen yang sihat dan pasti selamat untuk atasi penyakit anda dari bergantung kepada ubat-ubatan yang mengandungi dadah yang boleh menyebabkan kesan jangka panjang** . . Live well, Be well πŸƒ #shaklee #shakleejerantut #pengedarshaklee #agentshaklee #setmigrain #migraine #migrain #setmigrainshaklee #bcomplex #ostematrix #sakitkepala
0
15 minutes ago
SET MIGRAIN SHAKLEE 😍😍 JANGAN PANDANG REMEH DENGAN MIGRAIN. . Set migrain Shaklee terbukti berkesan! Tiada bahan pengawet, tiada bahan terlarang! .. SAY NO TO MIGRAIN ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ’“Ostematrix . . ➑️Terdiri dari KALSIUM , MAGNESIUM dan VITAMIN D. . ➑️KALSIUM yang dapat meringankan STRESS , memperbaiki jantung berdebar,memperbaiki DEPRESI , MOOD SWING dan SAKIT KEPALA. . ➑️MAGNESIUM dapat membantu sistem saraf, pengecutan otot dan saraf , menstabilkan denyutan tidak sekata , meringankan SAKIT KEPALA yang sering di hadapi oleh penghidap Migrain. . ➑️ VITAMIN D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh , dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing. . . πŸ’“B complex . . ➑️mengandungi VITAMIN B2 dan B6 yang terbukti dapat mengurangkan KESAKITAN akibat migrain . Juga pengambilan vitamin ini dapat mengurangkan stress , strok dan depressi. . . **Pilihlah supplemen yang sihat dan pasti selamat untuk atasi penyakit anda dari bergantung kepada ubat-ubatan yang mengandungi dadah yang boleh menyebabkan kesan jangka panjang** . . Live well, Be well πŸƒ #shaklee #shakleejerantut #pengedarshaklee #agentshaklee #setmigrain #migraine #migrain #setmigrainshaklee #bcomplex #ostematrix #sakitkepala
0
15 minutes ago
SET MIGRAIN SHAKLEE 😍😍 JANGAN PANDANG REMEH DENGAN MIGRAIN. . Set migrain Shaklee terbukti berkesan! Tiada bahan pengawet, tiada bahan terlarang! .. SAY NO TO MIGRAIN ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ’“Ostematrix . . ➑️Terdiri dari KALSIUM , MAGNESIUM dan VITAMIN D. . ➑️KALSIUM yang dapat meringankan STRESS , memperbaiki jantung berdebar,memperbaiki DEPRESI , MOOD SWING dan SAKIT KEPALA. . ➑️MAGNESIUM dapat membantu sistem saraf, pengecutan otot dan saraf , menstabilkan denyutan tidak sekata , meringankan SAKIT KEPALA yang sering di hadapi oleh penghidap Migrain. . ➑️ VITAMIN D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh , dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing. . . πŸ’“B complex . . ➑️mengandungi VITAMIN B2 dan B6 yang terbukti dapat mengurangkan KESAKITAN akibat migrain . Juga pengambilan vitamin ini dapat mengurangkan stress , strok dan depressi. . . **Pilihlah supplemen yang sihat dan pasti selamat untuk atasi penyakit anda dari bergantung kepada ubat-ubatan yang mengandungi dadah yang boleh menyebabkan kesan jangka panjang** . . Live well, Be well πŸƒ #shaklee #shakleejerantut #pengedarshaklee #agentshaklee #setmigrain #migraine #migrain #setmigrainshaklee #bcomplex #ostematrix #sakitkepala
0
17 minutes ago
Syukur Alhamdulillah,selesai sesi urut badan di Bukit Mahkota..terima kasih tidak terhingga di ucapkan pada YBhg. Dato’ Sulaiman Bin Ibrahim kerana sudi memilih Urut Barakah..saya doakan supaya Dato’ sentiasa sihat tubuh badan,di panjangkan umur dan sentiasa di rahmati Allah swt..aamiin Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call wasap.my/60146288834 #urutbarakah #urut #urutbadan #uruttangan #urutkaki #urutkepala #uruttradisional #reflexology #rawatansaraf #ceragem #spa #massage #terseliuh #bengkak #sakitotot #sakitsendi #sakitpinggang #sakitkepala #sakitlutut #kebas #urutbangi #urutbangiavenue #urutkajang #urutsemenyih #urutbandarseriputra #urutbukitmahkota #urutimpianputra #urutnilai #urutputrajaya #urutsungaimerab
3
25 minutes ago
Ψ§Ω„Ψ³ΩŽΩ‘Ω„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ KHASIAT DAUN RERAMA ------------------------------------- Berdasarkan pengalaman mengamalkan yang sudah mengamalkan meminum air daun teh rerama βœ”οΈ Dapat mengecilkan sel kanser dalam masa 1-2 bulan βœ”οΈ Menghilang sel kanser βœ”οΈ Menghilangkan tumor di kepala βœ”οΈ Luka pesakit kencing manis kering dalam masa seminggu βœ”οΈ Tekanan darah menjadi stabil untuk pesakit darah tinggi βœ”οΈ Mampu mengurangkan penderitaan pesakit SLE βœ”οΈ Gout/sakit sendi/masalah kulit/resdung hilang dalam satu minggu =========================== β—‰ β—‰ β—‰ BUTTERFLY TEA β—‰ β—‰ β—‰ =========================== βœ”οΈ Daun RERAMA tulin yang di proses dalam bentuk uncang teh βœ”οΈ Diproses dengan persekitaran bersih dan terkawal(GMP) βœ”οΈ Dipek mengikut sukatan yang betul supaya supaya berkesan βœ”οΈ YANG PERTAMA di dunia dan bakal ke pasaran antarabangsa ========== TEH RAMA-RAMA yang mempunyai khasiat yang diyakini.. . . Boleh lihat perbandingan harga dibawah.. . . Follow my ig @tehramarama.habbasyioil @tehramarama.habbasyioil @tehramarama.habbasyioil @tehramarama.habbasyioil . . Harga Lama πŸ‘‡ . 🌸Rm85 (SM) 🌸Rm90 (SS) πŸ₯kegunaan 1 bln & lbh, πŸ₯ Ada 15 uncang πŸ₯1 uncang RM5.66sm/ RM6 ss. . . Harga Kini,Terbaru & Berbaloi πŸ‘‡ . 🌸Rm 99(SM) 🌸Rm 110(SS) πŸ₯kegunaan 2bln & lbh, πŸ₯ Ada 25 uncang πŸ₯1 uncang RM3.96sm/ RM4.40ss. . πŸ‘‰Sekotak boleh guna 2Β½bln.. πŸ‘‰1uncang 3/4hari.. πŸ‘‰1kotak ada25 uncang.. πŸ‘‰1uncang rendam dlm 1.5liter air panas.. πŸ‘‰Minum 1cwn pagi 1cwn ptg,lebih simpan peti ais utk minum esok.. πŸ‘‰1uncang bole rendam 2kali.. . BERMINAT BOLEH WHATSAPP :0️⃣1️⃣3οΈβƒ£βž–2️⃣6️⃣7️⃣7️⃣6️⃣8️⃣4️⃣ . . #sayajual #sakitkepala #sayajualtehramarama #butterflytea #tehterbaik #minumankesihatan #jomminumteh #tehsedap #ubatkecilkanser #ubatkencingmanis #ubatgout #hargamurah #tehramaramamurah #terlajakmurah #supplementkesihatan #salamaidiladha #ubatbuasir #ubatkanser#malaysia
1
45 minutes ago
Regrann from @haslinaarifin - AWAS!!!!..IVMIST ADALAH RACUN KUTU Selain penyakit luaran ..Ivmist juga membantu menyah hapuskan kutu2 yg bermahkota di kepala!οΏ½οΏ½οΏ½ AWAS!!! Cepat rawat !! Fast action fast result!! #ivmistmagicoil #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #sayagunasayajual #agentstokisdiperlukan #ivmist #ivkids #ivsoap #whatsapp 0129150952 - #regrann
3
51 minutes ago
PEMBERITAHUAN . Cakap salah,tak cakap pun lagi salah.Tapi bila melibatkan aduan dari ramai pengguna dan pengedar,saya harus buat post macam ni. Dulu saya abaikan sahaja bila ada pengguna atau pengedar mengadu.Tapi diam saya tu mendatangkan lebih banyak masalah sehingga menjejaskan nama produk dan syarikat kami. . Oleh itu,tolong baca mesej dalam poster ini dan bantu saya sebarkan banyak-banyak. . ******************************* . Awas,ada banyak produk yang mengelirukan di luar sana dan menipu pelanggan. . Usah beli produk tak berdaftar yang dijual murah dan dilambakkan di kedai-kedai jamu ,pemborong dan penjual persendirian yang tak bertanggungjawab. . βœ”οΈPerhatikan ejaan Asmak (bukan Asma) . βœ”οΈKotak Esklusif 2 dalam 1 (kotak tabung) . βœ”οΈProduk yang ada trademark -Registered dengan MyIpo . βœ”οΈBernotifikasi dengan KKM . βœ”οΈDiedarkan oleh syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) . βœ”οΈBoleh juga didapati variasi 10ml, 50ml selain 30ml . βœ”οΈ Tidak mengandungi bahan terlarang . βœ”οΈHQ dan Pejabat Urusan di Bentong,Pahang . βœ”οΈWebsite Rasmi : mham.com.my . βœ”οΈDijual oleh pengedar sah yang ada ID sahaja.Hubungi 019-9708897 untuk info pengedar sah. . Elakkan beli produk yang tiada info pengeluar,tidak berdaftar dan menggunakan logo halal palsu. . Ramai menyangkakan itu produk keluaran syarikat MHAMSB sehingga menjejaskan imej kami dan syarikat.Orang lain buat salah,kami yang kena. . Saya yakin anda pasti pandai baca kan. 😌. Mereka yang didapati terus mengelirukan pengguna boleh didakwa bukan sahaja oleh kami,tetapi pihak yang berkuasa.Oleh itu bertanggungjawablah dengan apa yang anda jual ye. . Kalau tersalah langkah tak apa,belum terlambat untuk cuba mengikut peraturan yang ada. . 🌹Nor Fazilah Abd Mohd🌹 (Founder Asmak) . . #minyakherbaasmakbangi #minyakviral #minyakherbaasmak #bandarbarubangi
8
1 hour ago
Alhamdulillah..rezeki pagi hari..jap agi kite Cod yer..Ada yang nak join Cod βœ‹βœ‹βœ‹..boleh..wasup direct 0129589279..jannah.. #penawarresdungno1 #sakitLutut #SAKITKEPALA #Demam #batukteruk
0
2 hours ago
Load more