Fresh Testimoni Dari Cust 😍 Korang Tunggu Apa Lagi, Meh Lah Grab 1 Botol. Belum Cuba Belum Tau Ok. Walaupun PinkLady Mahal, tapi Hasil dia Amat Memuaskan. Tak Pecaya , Like I Said Grab 1 Botol Dulu Baru Percaya . 😉 Dapatkannya segera..sy guide anda sampai jadi..!! 😘 So Apa Tunggu Lagi !!! Dapatkannya SEKARANG!!! Tekan link whatsapp di bawah ini untuk maklumat produk dan tempahan : https://www.wasap.my/60174432479/PL FREE POSTAGE #pinklady #pinkladybodyperfection #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang
1
2 minutes ago
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe . So Apa Tunggu Lagi !!! Dapatkannya SEKARANG!!! . WhatsApp - 0166235775 WhatsApp - 0166235775 WhatsApp - 0166235775 . . #pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm
2
8 minutes ago
RESTOCK 624#DRESS MATERIAL : COTTON SPANDEX, EMBROIDERY NET AND ORGANZA (FREE DIAMOND CHAIN ACCESSORIES ) SHOULDER : 15 '' BUST : 37 '' - 38 '' MAX WAIST : 32 '' - 34 '' MAX HIP : 35 '' - 36 '' MAX ARMHOLE : 8 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 555 '' Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. #dress #annualdinner #dinnerdress #bridesmaid #kenduri #glamorous #pejabat #perempuan #jelita #nona #anggun #wanita #cantik 0132582021
3
11 minutes ago
Sambil2 tengok tv tuu, blh la pakai mask ni... 15-20 minit dah cukup . . Mask Botanical Effects Best!!!!! . Meh saya share kenapa kita perlu pakai mask ni.. . Kamu tau kenapa???? Selepas pakai mask ni... wajah nampak lebih bersih dan cerah.... dan lagi wajah lebih tegang dan firm-up.... . Sebab apa???? Mask ini berfungsi mengangkat/ membuang kulit mati pada permukaan kulit.... . . Kenapa kulit mati tu mau dibuang??? . Nak tahu... tiap2 48 jam.. kulit mati akan terbentuk dipermukaan kulit kita... itu la kita mau buang.. kalau kita x buang kulit mati tu.. itu la kulit kita jadi menggelap dan kusam..... . Sekarang faham sudahkan.. kenapa pentingnya pakai mask ni.... . . Siti 0187777370 Independent Beauty Consultant . #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaynilai #marykayselangor #marykaypajam #truedimension #lipstickmarykay #lipstickterbaik #wanita #cantik #anggun #sayapakaisayajual #skinstories #pengantin #majalahnona #lelaki #beautyconsultant #mua #bazaarpaknil #bebasjerawat #timewisemiracleset #botanical #bebasjeragat #kulitsihat #skincareselamat #mkmen #wanita #bebaskimia
5
12 minutes ago
Lipstick dan wanita tidak dapat dipisahkan. Sinonim, kan? Mesti nak calit sikit kat bibir. Baru nampak lebih berseri wajah kan. . . . Kalau dah make up cantik cantik, tapi lupa nak calit lipstick sikit, mesti tak naik seri wajah kan adeh 😅😅😅 .Yeke??? Terpulanglah pada individu... . . Ada yang suka warna terang-terang. Ada yang suka warna neutral. Ada yang tak boleh pakai lipstick sebab ada alahan. . . . Ok jom nak cerita pasal CLIQUE ADORE MATTE LIPSTICK . . . Lipmatte Clique ni mmg best sebab mempunyai Bahan Bahan yang sangat berkualiti 😍😍😍 . 💋 Shea Butter Melembapkan Bibir . 💋 Minyak Argan Melembapkan dan Memungilkan Bibir . 💋 Vitamin E Merawat Bibir Kering dan Hitam . 💋 Collagen Membantu mengangkat Sel Sel kulit mati pada bibir dan menggantikan dengan sel kulit yang baru. . . Ada 9 warna yang cun melecun : . . 💄 Mysterious pink 💄 Cranberry blush 💄 Red devotion 💄 Viva Glam 💄 Mochalicious 💄 Kiss Me 💄 Sexy Berry 💄 Hot Gossip 💄 Blossom Petal . . . Dah cuba sure jatuh hati sb clique "Be Different" 💋💋 . . . Berminat sila tekan link bio di atas👆👆👆 . . . #lipmatte #lips #halal #produkhalal #halaljakim #halalbeauty #halalbrand #produkbumiputera #produkwanita #beautician #cantikdenganmudah #makeup #makeupmalaysia #kosmetics #noparaben #adorelipmatte #rawatmasalahbibir #terlajaklaris #igshop #igshopmalaysia #trending #lipmatteviral #bazarpaknil #sayajualkosmetik #loveoflove #like4like #wanita #anggun #muslimah #seminar
10
18 minutes ago
Yeay! @Anggun_Cipta's What We Remember is the #8 on the Chart Attack MTV Asia!!! . . Keep it up queen 👏👏👏 . . #Anggun #Anggun8 #AnggunCSasmi #AnggunCiptaSasmi #AnggunNewAlbum #AnggunCipta #Anggun_Cipta #WWR #WhatWeRemember #Singer #Diva #MTVAsia #MTVAsiaChartAttack
41
19 minutes ago
Lipstick dan wanita tidak dapat dipisahkan. Sinonim, kan? Mesti nak calit sikit kat bibir. Baru nampak lebih berseri wajah kan. . . . Kalau dah make up cantik cantik, tapi lupa nak calit lipstick sikit, mesti tak naik seri wajah kan adeh 😅😅😅 .Yeke??? Terpulanglah pada individu... . . Ada yang suka warna terang-terang. Ada yang suka warna neutral. Ada yang tak boleh pakai lipstick sebab ada alahan. . . . Ok jom nak cerita pasal CLIQUE ADORE MATTE LIPSTICK . . . Lipmatte Clique ni mmg best sebab mempunyai Bahan Bahan yang sangat berkualiti 😍😍😍 . 💋 Shea Butter Melembapkan Bibir . 💋 Minyak Argan Melembapkan dan Memungilkan Bibir . 💋 Vitamin E Merawat Bibir Kering dan Hitam . 💋 Collagen Membantu mengangkat Sel Sel kulit mati pada bibir dan menggantikan dengan sel kulit yang baru. . . Ada 9 warna yang cun melecun : . . 💄 Mysterious pink 💄 Cranberry blush 💄 Red devotion 💄 Viva Glam 💄 Mochalicious 💄 Kiss Me 💄 Sexy Berry 💄 Hot Gossip 💄 Blossom Petal . . . Dah cuba sure jatuh hati sb clique "Be Different" 💋💋 . . . Berminat sila tekan link bio di atas👆👆👆 . . . #lipmatte #lips #halal #produkhalal #halaljakim #halalbeauty #halalbrand #produkbumiputera #produkwanita #beautician #cantikdenganmudah #makeup #makeupmalaysia #kosmetics #noparaben #adorelipmatte #rawatmasalahbibir #terlajaklaris #igshop #igshopmalaysia #trending #lipmatteviral #bazarpaknil #sayajualkosmetik #loveoflove #like4like #wanita #anggun #muslimah #seminar
4
21 minutes ago
Inginkan body slim cantik💃🏻💃🏻 Jom cuba KOPI HIJAU..Pasti anda tidak akan menyesal..insyaAllah anda akan dapat body yang anda impikan.. Pm @ wa 0199890159 #cantikjelita #kurus #anggun #kopihijau #tampilcantik #sayajualkopihijau #greencoffeebean #wanitacantik #sayajual
1
35 minutes ago
🎭Kurung Najwa🎭 . . . 💰RM133 SM | RM138 SS . 🚚INCLUDE POSTAGE . . . 🎭Label S dan XL . (Ukuran rujuk gambar carta) . 🎭Material: Moss Crepe . 🎭tidak jarang dan tak perlu lining . 🎭leher baju bentuk Bulat . 🎭zip belakang baju utk mudah pakai . 🎭potongan kurung moden yg anggun dan exclusive . 🎭Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja) . 🎭pinggang skirt full getah dan ada lining . ❗️warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera❗️ . . . #kurung #kurungnajwa #kurungmoden #mosscrepe #anggun
1
38 minutes ago
🎭Kurung Najwa🎭 . . . 💰RM133 SM | RM138 SS . 🚚INCLUDE POSTAGE . . . 🎭Label S dan XL . (Ukuran rujuk gambar carta) . 🎭Material: Moss Crepe . 🎭tidak jarang dan tak perlu lining . 🎭leher baju bentuk Bulat . 🎭zip belakang baju utk mudah pakai . 🎭potongan kurung moden yg anggun dan exclusive . 🎭Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja) . 🎭pinggang skirt full getah dan ada lining . ❗️warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera❗️ . . . #kurung #kurungnajwa #kurungmoden #mosscrepe #anggun
1
38 minutes ago
🎭Kurung Najwa🎭 . . . 💰RM133 SM | RM138 SS . 🚚INCLUDE POSTAGE . . . 🎭Label S dan XL . (Ukuran rujuk gambar carta) . 🎭Material: Moss Crepe . 🎭tidak jarang dan tak perlu lining . 🎭leher baju bentuk Bulat . 🎭zip belakang baju utk mudah pakai . 🎭potongan kurung moden yg anggun dan exclusive . 🎭Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja) . 🎭pinggang skirt full getah dan ada lining . ❗️warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera❗️ . . . #kurung #kurungnajwa #kurungmoden #mosscrepe #anggun
0
38 minutes ago
Load more