Hai semua #apakhabarsemua πŸ˜πŸ˜‰β˜ΊοΈπŸ˜ŽπŸ˜—πŸ˜Ά
7
20 hours ago
13
48 years ago
Listen to Joe Flizzow - Apa Khabar ft. SonaOne (Aiman James Bootleg) by Aiman James #np on #SoundCloud https://soundcloud.com/aimanjames/apa-khabar-aiman-james-bootleg @flizzow @itssonaone @sonymusicmy #edmmalaysia #futurebass #apakhabar #apakhabarsemua
28
18 days ago
Assalamualaikum #apakhabarsemua
12
26 days ago
24
27 days ago
Assalamualaikum and Good Morning.. #ApakhabarSemua #Rose #ontheway ke Kelas pagi nih.. uolls share lah buat apa pula..
18
27 days ago
Assalamualaikum sayang #jusjiebeehealthy #apakhabarsemua #dahsarapankebelum #sihatsentiasa Jom la jenguk wall insta Lisa...utk membantu anda mncuci saluran darah,menurunkan bacaan kolestrol,jauhkan darah tinggi dan sakit jantung mngejut...
12
27 days ago
ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT PETANG U ALL SEMUA...HAPPY BIRTHDAY TO ME PADA 15.01.2018 YG LEPAS...BARU DE LINE INTERNETπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... #apakhabarsemua!!!
26
1 month ago
Selamat pagi wrga #jusjiebeehealthy #apakhabarsemua #hujanβ˜”οΈ Assalamualaikum ✌️ Good morningπŸ€— πŸ”Sedikit info untuk dikongsikan pagi ni~> πŸ’¦Mudah berpeluh TANPA SEBAB boleh menjadi salah satu tanda kolestrol tinggi dalam darah 🧐Sering berlaku diwaktu malam ketika tidur sehinggakan terpaksa menukar pakaian berkali-kali ⛏️Ia juga boleh berlaku tidak kira waktu walaupun tidak membuat sebarang aktiviti lasak seperti berlari, mengangkat barang atau sebagainya ‼️Namun, tidak lah semua yg mudah berpeluh itu dikaitkan dgn risiko serangan jantung. *TAPI*...😨 ‼️ *AWAS* ‼️ kenali tanda2 awal kolesterol, cegah sementara masih awal.. Jangan dah kronik baru nak cegah.. *It's too late!!*πŸ˜‰ *Jus Jiebee Healthy,🐝 produk botani, Pencair Kolesterol , Penjana Kesihatan Jantung*❣️ ❀️❀️❀️ Ikhlas, πŸ’“lisa😍 Perunding Kesihatan RHH 0199001768
17
1 month ago
SEMPAT LAGI KE NAK DAPATKAN KULIT LICIN MACAM NI ? . Come on girls , nak result yang cepat kena lah bertindak dr sekarang . Tapi kalau nak jadikan kulit bebas jerawat , korang kena lah konsisten dan rajin.Tu lah keyword nak kulit cantik 😍 . Well , tak ada benda yang jatuh dari langit kalau diri sendiri takmau cuba dan berusaha . #nsaserum ni memang best!!Syafiqah aina yg dulunya skin berjerawat , skrg skin dah feloles bebas jerawat tanpa skincare. Belum try , belum tau πŸ˜› kena try dulu baru kita sembang . Serum ALL IN ONE , lain dari yang lain . The most important is sesuai utk semua skin termsuklah skin sensitif ❀️ best tak? Lets booked your own now 019-7769896 or click link dekat bio✨ . #assalaamualaikum #apakhabarsemua #semogaharinilebihbaikdarisemalam #nsarangersteam #nsabeautytemerloh #nsaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #serum #naturalingredient #localproduct #boysgirlscanuse #keepitupπŸ’ͺ
15
1 month ago
Fenomena cantik bukan lagi mimpi ‼️ . Jgn terkejut kalau dulunya berkarat , berjerawat , kulit kusam , sekarang skin cerah tanpa satu pun jerawat berkampung dkt muka , hanya konsisten apply #nsaserum kulit makin elok dr sehari ke sehari  . Takde sbb perlu ragu ragu  Penangan #nsaserum mmg hebat ξ…Œ uols tgk la sndiri skin ladyboss kita . Sekali order dijamin repeat βœ”οΈ . For more details you can whatsapp or telegram me 019-7769896🎊 Dapat free gift 🎁 . #assalamualaikum #apakhabarsemua #nsarangersteam #nsabeautytemerloh #nsaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #letstry #maipakatbeli #lelakiperempuanbolehpakai #πŸ’―lulusKKM #ordernow
13
1 month ago
Load more