Keep your face to the sunshine and everything else will fade into the shadows #enDNGRd #buildbridges #unityindiversity #doU #beU
8
1 hour ago
3
2 hours ago
Cuci² kasi bersih 👍!! Mudahnya kan, bila dah ada pembantu Eziclean ni. Puas hati sangat. Cecair serbaguna yang paling berkesan menghilangkan kotoran dan minyak. Setiap rumah mesti ada. Pembantu setia para isteri setiap hari. Jom try. Tak rugi pun. Meh whatsapp Che Ita http://www.wasap.my/60192064922 Credit to Norazimah Kapandi #Gaji5AngkaSimpan5Angka #NaikPangkatNaikGaji via #ProjekRM1000seMinggu bizOnline berSLIP GAJI ModalRM50, income PART TIME minimum 4 angka setiap bulan cara STG #beU
1
3 hours ago
INCOME Mentor antara CDM #beU sebagai penyuntik semangat 💪💪 CDM Erna Murni juga register RM50 , bukan terus dapat 5angka sebulan . Tapi ❗️❗️ BIG WHY CDM EM menjadikan beliau kental & fokus pada kejayaan bukan pada cabaran . CikSue pasti warisi income 5 angka CDM EM beserta bonus wawasan & tabung kereta🚀🚀 #Gaji5angkaSimpan5angka #NaikpangkatNaikGaji via #ProjekRM1000seMinggu biz Online Modal RM 50 gaya STG #beU_poketTebalGedempol
4
3 hours ago
Waaaaa.. Selesai punch sales, rezeki pulak dapat jumpa mentor kesayangan #beU CDM Siti dengan dak aireyl bambam!!!! 😍 Gerammm sesangattt lahaiii budakk niii!!! Dapat pon pegang dia!!!!🤗 Arini takde mood ye dak aireyl.. Xnak toleh tengok kamera pon.. Hihi.. Xpe la janji dapat gomoiii awak sekejap tadi n yang paling penting dapat tap energy mama awak 💖 #ProjekRM1000seMinggu #beU_pecutBonusGemoks
5
3 hours ago
Testemoni panas2 ni ♨️♨️♨️ Saya menggunakan #ezicleanlaundry untuk mendapatkan baby car seat seperti baru beli dari kedai😉😉. Dah 3 tahun tak gunakan. Bila dah ada baby semula ni baru lah nak basuh semula. Sangat2 berpuas hati dengan produk top 5 yang hot ni😍😍😍😍. Hilang semua daki2 yang melekat pada kerusi baby ni. 👍👍👍. Jom awak semua nak dapatkan #eziclean yang tip top ni. http://www.wasap.my/ +601155021324 #ProjekRM1000seMinggu | bizOnline ModalRM50 cara STG #beU
0
3 hours ago
#Minkaffe Kopi berGARAM BULUH?? ~ tak ada gula ~ tak ada kolestrol ~ tak ada pewarna??? The only coffee yang ada Garam Buluh (garam buluh bukan garam biasa, tinggi MAGNESIUM dan bagus untuk kesihatan). Aroma MENYEGARKAN! Yang tak suka COFFEE, mai cuba dulu pasti Anda repeat order Jom baca KHASIATnya: ✔️ Kaya dengan unsur anti-oksida ✔️ Menghilangkan tekanan, keletihan fizikal dan mental ✔️ Menghilangkan migrain ✔️ Mengandungi 0% bahan terlarut ✔️ Membantu mengurangkan penyakit Kencing Manis dan Darah Tinggi (bamboo salt) ✔️ Membantu kuruskan badan ✔️ Mengurangkan keasidan darah ✔️ Melawaskan pembuangan ✔️ Hilangkan sakit-sakit & lenguh-lenguh badan Dan banyak lagi... * Harga promosi Rm29 sekotak Pm/wassup SueLesliey @ 0127532581 #ProjekRM1000seMinggu | bizonline modalRM50 caraSTG | #beU
7
3 hours ago
Ha tuu diaaa ! Memperkenalkan EZICLEAN 3 BERADIK 1 - Eziclean Dishwash Pencuci pekat yang meninggalkan minyak dengan mudah, mesra alam dan menjaga kulit lembut para ibu2 2 - Eziclean Toilet & Floor Pencuci lantai yang membuat bilik air dan satu rumah kelihatan berkilat . Membersihkan tiles dengan mudah . 3 - Eziclean Laundry Sabun serbuk magic sebaguna, senang dan mudah menanggalkan kotoran semudah rendaman . Memudahkan kerja membasuh dengan merendam kemudian terus masuk mesin, confirm baju kelihatan baru. Nak cuba wasap Cik Ani www.wasap.my/60194734712 #ProjekRM1000seMinggu biz Online Modal RM 50 gaya STG #beU
1
3 hours ago
🔔🔔🔔 Eziclean 4 Beradik ! Memudahkan kerja² semua kaum adam & hawa kat rumah Nama pun ezi kan 😂 . Set #eziclean ni ada 4 Beradik : 👉 Eziclean dishwash - untuk mencuci & menanggal kesan berminyak untuk peralatan di dapur . 👉 Eziclean floor & toilet - untuk kebersihan toilet dan lantai. Boleh digunakan juga untuk menanggalkan kesan degil pada pakaian . 👉 Eziclean laundry - untuk mencuci pakaian, puting botol susu, barang kemas, semudah rendaman sahaja . 👉Eziclean Bio Cleanz Multi Purpose Spray - membersih dan mengharumkan tingkap,peralatan dapur, haiwan peliharaan. Nak kerja membersih semudah ABC & Selamat? Jom kita tukar Beli produk rumah #Eziclean #ProjekRM1000seMinggu | bizOnline ModalRM50 cara STG #beU
2
3 hours ago
Hai ibu², emak², mama & mummy sekalian... 😊😊😊 Hari minggu datang lg, sibuk dgn tugasan yg brderet menunggu, lg² bab² menyental kasut, baju, lantai, dapur & periuk Ermm... Boleh fengsan, sakit pinggang kalau nk layan semuanya kan 😨😰😥 Tapi... Skg dgn set lengkap 3 beradik set #Eziclean mak senyum je buat kerja² rumah Xperlu sental lg, rendam dulu, masukn dlm mesin basuh, putar² taraa... Bersih & naik seri warna kembali Air rendaman jgn buang, boleh recycle tau 👍 Buat cuci lantai dapur, lantai bilik air & juga lantai beranda Mmg jimat betul dgn Eziclean, mcm² kegunaan. Kerja mak cepat siap, hati pon senang 😊 Mak² & ibu² yg nk dptkn set lengkap Eziclean ni boleh inbox / whatsApp je Zila 😘😘 Psst... Pssst... Nk jd EJEN SAH Eziclean ni pon boleh ye, inbox aje la 😉 Klik http://www.wasap.my/60136819728/set3beradik #SetJimat3BeradikEziclean #Gaji5angkaSimpan5angka #NaikpangkatNaikGaji via #ProjekRM1000seMinggu biz Online Modal RM 50 gaya STG #beU #sayaEJENsah818087
1
4 hours ago
Load more