・ ・ ・ 車乗ろうとしたら助手席にADDICTIONの袋とピンクのお花置いてあってびっくりしてありがとう〜!!😆💓ってなったのにご飯食べ終わって車戻ったら たっくさんプレゼントあっても〜〜😭💓 全部可愛いし全部嬉しいありがとうサイズまで聞いてくれてありがとう。 来年の3月18日 覚悟しといて。 ・ #birthdaysurprise #annasui #Savon #jillstuart #addiction #amphi
1
1 minute ago
Hye awak2. . Kakak ada jual homemade macaron set budget. Set bugdet yang kakak buat ade semua flavour ni and ada 15pcs setiap box. . Filling utk macaron pula ada CHOCOLATE or PEANUT BUTTER. . Yang special utk macaron kakak ni, awak2 semua boleh request utk lukis atas macaron. 😍 So, awak2 nak bagi kat orang tecinta, tersayang, terapat semua boleh TULIS/LUKIS atas macaron. . Esok kakak akan update contoh homemade macaron yang kakak dah jual/lukis/pos. So awak2 yang suka macaron tu memang tak akan menyesal rasa macaron kakak. 😍 #sayajual #macaron #macaronmurah #birthdaysurprise #raya2018
0
5 minutes ago
#happybirthday #cumpleaños #birthdaysurprise #誕生日祝い #homecooking #dinner 誕生日はレストラン風ディナーでサプライズ😉喜んでくれたみたいでよかった♩ ayer fue cumpleaños de mi marido! feliz cumpleaños! te quiero 😘
1
5 minutes ago
Hye awak2. . Kakak ada jual homemade macaron set budget. Set bugdet yang kakak buat ade semua flavour ni and ada 15pcs setiap box. . Filling utk macaron pula ada CHOCOLATE or PEANUT BUTTER. . Yang special utk macaron kakak ni, awak2 semua boleh request utk lukis atas macaron. 😍 So, awak2 nak bagi kat orang tecinta, tersayang, terapat semua boleh TULIS/LUKIS atas macaron. . Esok kakak akan update contoh homemade macaron yang kakak dah jual/lukis/pos. So awak2 yang suka macaron tu memang tak akan menyesal rasa macaron kakak. 😍 #sayajual #macaron #macaronmurah #birthdaysurprise #raya2018
2
7 minutes ago
Pecan butterscotch Whole cake size 8inci. Sesuai untuk yang tak gemarkan coklat. Nak rasa kelainan utk sambut hari jadi/event. . Pecan butterscotch mamasab ni sangat la lembut dan gebu. Mencair dimulut kalau makan ni.😁 Dengan campuran special cream dan sos buttercream. Ada taburan kacan pecan yang dipanggang. Memang terangkat la.. . Whatsapp 0133099486 for order. . . . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #kekdeliverykl #kekdeliveryshahalam #kekdeliverypj #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverykl #birthdaycake #pecanbutterscotch #pecanbutterscotchsedap #pecancake #kekpecan #pecanbutterscotchkek #comelpipimerah #raya2018 #samarinda #akasia #ansurankuihraya #bazaarpaknil #bazarramadhan #cakelover #dessertkl
0
8 minutes ago
Puffy face 🤷🏻‍♀️ When my sister woke me up at exactly 12:07 5/21/18 hahahaha The sweetest thing she ever did in my #twenteeneight years 😂😂😂 #birthdaysurprise #justjane
1
9 minutes ago
Combo dahsyat a.k.a combo meletopppp. . Apa yang best tentang combo meletop ni? Dalam 1 box ada 4 rasa. 🍰 Red Velvet yang penuh dengan cream cheese dan nutella. . 🍰Pandan Gula Melaka cake yg semerbak bau pandan dan rasa manis2 gula melaka. . 🍰Dfcc yang penuh dengan topping choc ganache, cream cheese. Dan ditambah drizzle nutella + caramel. . 🍰Pecan Butterscotch cake yang lembut bagaikan kapas dihiasi kacang panggang pecan yg rangup. . 1 harga 4 rasa.Untung ke sangat untung? . . Whatsapp 0133099486 for order. . . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #kekdeliverykl #kekdeliveryshahalam #kekdeliverypj #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverykl #birthdaycake #dfcc #devilfoodcake #devilfoodchocolatecake #kekhantu #kekberhantu #comelpipimerah #raya2018 #samarinda #akasia #ansurankuihraya #bazaarpaknil #bazarramadhan #cakelover #dessertkl
107
10 minutes ago
Halo 😄 @rgo.id menyediakan jasa dekorasi untuk : • Ulang tahun • Bridal shower • Baby shower • Anniversary • Room decoration • Engagement • Akad Dll Harga-nya : 300.000 / couple 85.000 / person (above 2 person) *harga sudah termasuk dekorasi dan FREE bingkai foto *harga belum termasuk biaya transport Feel free to ask ya! "Good Service is our priority " #partyplanner #partyplannerjakarta #partyplannermurah #partyplannerbekasi #partyplannerjkt #jasadekorasi #jasadekorasijakarta #engagement #birthday #birthdaydecoration #ulangtahun #bridalshower #babyshower #roomdecor #roomdecoration #sweet17 #anniversary #tabledecor #tabledecormurah #tablesetting #birthdaysurprise #tablesettingmurah #dekorasi #dekorasirumah #dekorasijkt
1
10 minutes ago
Hye awak2. . Kakak ada jual homemade macaron set budget. Set bugdet yang kakak buat ade semua flavour ni and ada 15pcs setiap box. . Filling utk macaron pula ada CHOCOLATE or PEANUT BUTTER. . Yang special utk macaron kakak ni, awak2 semua boleh request utk lukis atas macaron. 😍 So, awak2 nak bagi kat orang tecinta, tersayang, terapat semua boleh TULIS/LUKIS atas macaron. . Esok kakak akan update contoh homemade macaron yang kakak dah jual/lukis/pos. So awak2 yang suka macaron tu memang tak akan menyesal rasa macaron kakak. 😍 #sayajual #macaron #macaronmurah #birthdaysurprise #raya2018
0
10 minutes ago
Halo 😄 @rgo.id menyediakan jasa dekorasi untuk : • Ulang tahun • Bridal shower • Baby shower • Anniversary • Room decoration • Engagement • Akad Dll Harga-nya : 300.000 / couple 85.000 / person (above 2 person) *harga sudah termasuk dekorasi dan FREE bingkai foto *harga belum termasuk biaya transport Feel free to ask ya! "Good Service is our priority " #partyplanner #partyplannerjakarta #partyplannermurah #partyplannerbekasi #partyplannerjkt #jasadekorasi #jasadekorasijakarta #engagement #birthday #birthdaydecoration #ulangtahun #bridalshower #babyshower #roomdecor #roomdecoration #sweet17 #anniversary #tabledecor #tabledecormurah #tablesetting #birthdaysurprise #tablesettingmurah #dekorasi #dekorasirumah #dekorasijkt
3
10 minutes ago
Halo 😄 @rgo.id menyediakan jasa dekorasi untuk : • Ulang tahun • Bridal shower • Baby shower • Anniversary • Room decoration • Engagement • Akad Dll Harga-nya : 300.000 / couple 85.000 / person (above 2 person) *harga sudah termasuk dekorasi dan FREE bingkai foto *harga belum termasuk biaya transport Feel free to ask ya! "Good Service is our priority " #partyplanner #partyplannerjakarta #partyplannermurah #partyplannerbekasi #partyplannerjkt #jasadekorasi #jasadekorasijakarta #engagement #birthday #birthdaydecoration #ulangtahun #bridalshower #babyshower #roomdecor #roomdecoration #sweet17 #anniversary #tabledecor #tabledecormurah #tablesetting #birthdaysurprise #tablesettingmurah #dekorasi #dekorasirumah #dekorasijkt
4
10 minutes ago
Load more