Found the fountain 🍫of youth today and it made me feel like a kid again. : Want a taste of forever young💃? : Hit up @pinstripesbbb this place has an awesome 💯theme... brunch 🍳is epic!!! #beeyahandbytz
3
46 minutes ago
😋 Share this with someone that absolutely loves cupcakes! 👉🏻 Like & follow @cupcake.is.life for daily cupcake delights! . Who agrees with the following? ... Give them delicious cupcakes. That's the best kind of advertising. --- . . . . . . . #chocolate #delightsdesserts #🍰 #bakingday #instadesserts #anniversarycake #cakeoftheday #chocolateporn #ilovechocolate #cupcakery #cupcakeswag #cupcakestandmurah #cupcaketime #cupcakeaddict #cupcakeshop #cupcaketattoo #cupcakewars #cupcakeheaven
38
47 minutes ago
Tag a hungry friend 😍😍 me 😭😭 @byigorhealthy from @chocolate_videos Follow us - @chocolate.insta Turn Post Notification on Follow, like and comment Tag your friends #chocolates #chocolatelovers #chocolatequente #chocolatechip #chocolatewasted #chocolatebar #chocolatelover #chocolateaddict #chocolatecake #chocolatechips #chocolatedrop #chocolatesauce #chocolateporn #chocolateface #chocolatemilk
38
1 hour ago
Selamat pagi food seeker 😋 Walaupun masih dlm suasana liburan tp kita harus tetep semangat ya utk hari ini. Biar tetep semangat nih kita awali pagi ini pake hot chocolate dr @kakolait yuk. Nah di foto ini ada varian hot chocolate yg pake dark chocolate & namanya itu crunchy waffle balls. Kami pilih pake yg dark chocolate supaya rasa coklatnya itu lebih terasa tp pake yg milk chocolate tuh ga kalah enak jg loh. So kalian hrs coba hot chocolate dr tempat ini apalagi yg pecinta coklat sih pasti suka nih atau sekedar jadi mood booster deh sebelum memulai aktivitas di hari ini biar nanti bisa langsung jadi semangat ya 😎 - - 📍 Kakolait Ruko Golden 8, Blok I No. 33, Gading Serpong, Tangerang 🍫 Crunchy waffle balls (40k.) - - #hotchocolate #hotchocolatetime #hotchocolatecafe #foodies #hotchocolatedrink #coklatpanas #foodporn #foodgasm #mouthgasm #instafood #jktfoodseeker #jktfoodbang #coklatlovers #latteart #chocolateporn #chocolatedrink #foodyid #serpongculinary #pergikuliner #vscofood #jktfooddestination #tangerangculinary #serpongfood #kulinerserpong #tangerangfood #kakolait #gadingserpongculinary
40
2 hours ago
Load more