Nama manja #CareLotion ni kami panggil #CL (SeeEl). Walaupun CL ni panas, tapi tak lah sampai kulit rasa perit terbakar kecuali kalau awak sapu losyen tu sampai setengah tiub. :p . Dan yang specialnya CL ni, bila sapu tu, takadalah terus rasa panas. Rasa panas tu datang bila awak start buat kerja kerja rumah atau turun naik tangga atau drive waktu tengah hari walaupun kereta ber aircond. Senang cakap, kalau sape CL kendian duduk sambil kilat kuku tak rasa la panas tu. Sapu CL kendian aktif buat kerja, dia punya rasa best tuuu... fuhhh! . CL ni bersifat #NANO. Bila kita apply je kat kulit dan sapu sapu terus meresap kat bawah epidermis kulit. Kalau sapu area perut, panasnya lembut menggigit gigit cinta. Tak melekit dan penting baunya wangi perfume Ferragamo dari Italy. Tak delah malu bau halia dan diperli! ☺️ #CareLotion140ml
2
4 minutes ago
Nama manja #CareLotion ni kami panggil #CL (SeeEl). Walaupun CL ni panas, tapi tak lah sampai kulit rasa perit terbakar kecuali kalau awak sapu losyen tu sampai setengah tiub. :p . Dan yang specialnya CL ni, bila sapu tu, takadalah terus rasa panas. Rasa panas tu datang bila awak start buat kerja kerja rumah atau turun naik tangga atau drive waktu tengah hari walaupun kereta ber aircond. Senang cakap, kalau sape CL kendian duduk sambil kilat kuku tak rasa la panas tu. Sapu CL kendian aktif buat kerja, dia punya rasa best tuuu... fuhhh! . CL ni bersifat #NANO. Bila kita apply je kat kulit dan sapu sapu terus meresap kat bawah epidermis kulit. Kalau sapu area perut, panasnya lembut menggigit gigit cinta. Tak melekit dan penting baunya wangi perfume Ferragamo dari Italy. Tak delah malu bau halia dan diperli! ☺️ #CareLotion140ml
2
5 minutes ago
Nama manja #CareLotion ni kami panggil #CL (SeeEl). Walaupun CL ni panas, tapi tak lah sampai kulit rasa perit terbakar kecuali kalau awak sapu losyen tu sampai setengah tiub. :p . Dan yang specialnya CL ni, bila sapu tu, takadalah terus rasa panas. Rasa panas tu datang bila awak start buat kerja kerja rumah atau turun naik tangga atau drive waktu tengah hari walaupun kereta ber aircond. Senang cakap, kalau sape CL kendian duduk sambil kilat kuku tak rasa la panas tu. Sapu CL kendian aktif buat kerja, dia punya rasa best tuuu... fuhhh! . CL ni bersifat #NANO. Bila kita apply je kat kulit dan sapu sapu terus meresap kat bawah epidermis kulit. Kalau sapu area perut, panasnya lembut menggigit gigit cinta. Tak melekit dan penting baunya wangi perfume Ferragamo dari Italy. Tak delah malu bau halia dan diperli! ☺️ #CareLotion140ml
5
5 minutes ago
Saiu mais uma coreografia para vocês no meu canal! Hoje a Coreografia é da música da chefinha #camilaloures "Segue O Baile" Corre lá para assistir link na bio! #segueobaile #camilaloures #youtubers #cl
2
6 minutes ago
Nama manja #CareLotion ni kami panggil #CL (SeeEl). Walaupun CL ni panas, tapi tak lah sampai kulit rasa perit terbakar kecuali kalau awak sapu losyen tu sampai setengah tiub. :p . Dan yang specialnya CL ni, bila sapu tu, takadalah terus rasa panas. Rasa panas tu datang bila awak start buat kerja kerja rumah atau turun naik tangga atau drive waktu tengah hari walaupun kereta ber aircond. Senang cakap, kalau sape CL kendian duduk sambil kilat kuku tak rasa la panas tu. Sapu CL kendian aktif buat kerja, dia punya rasa best tuuu... fuhhh! . CL ni bersifat #NANO. Bila kita apply je kat kulit dan sapu sapu terus meresap kat bawah epidermis kulit. Kalau sapu area perut, panasnya lembut menggigit gigit cinta. Tak melekit dan penting baunya wangi perfume Ferragamo dari Italy. Tak delah malu bau halia dan diperli! ☺️ #CareLotion140ml
2
7 minutes ago
Nama manja #CareLotion ni kami panggil #CL (SeeEl). Walaupun CL ni panas, tapi tak lah sampai kulit rasa perit terbakar kecuali kalau awak sapu losyen tu sampai setengah tiub. :p . Dan yang specialnya CL ni, bila sapu tu, takadalah terus rasa panas. Rasa panas tu datang bila awak start buat kerja kerja rumah atau turun naik tangga atau drive waktu tengah hari walaupun kereta ber aircond. Senang cakap, kalau sape CL kendian duduk sambil kilat kuku tak rasa la panas tu. Sapu CL kendian aktif buat kerja, dia punya rasa best tuuu... fuhhh! . CL ni bersifat #NANO. Bila kita apply je kat kulit dan sapu sapu terus meresap kat bawah epidermis kulit. Kalau sapu area perut, panasnya lembut menggigit gigit cinta. Tak melekit dan penting baunya wangi perfume Ferragamo dari Italy. Tak delah malu bau halia dan diperli! ☺️ #CareLotion140ml
1
7 minutes ago
Nama manja #CareLotion ni kami panggil #CL (SeeEl). Walaupun CL ni panas, tapi tak lah sampai kulit rasa perit terbakar kecuali kalau awak sapu losyen tu sampai setengah tiub. :p . Dan yang specialnya CL ni, bila sapu tu, takadalah terus rasa panas. Rasa panas tu datang bila awak start buat kerja kerja rumah atau turun naik tangga atau drive waktu tengah hari walaupun kereta ber aircond. Senang cakap, kalau sape CL kendian duduk sambil kilat kuku tak rasa la panas tu. Sapu CL kendian aktif buat kerja, dia punya rasa best tuuu... fuhhh! . CL ni bersifat #NANO. Bila kita apply je kat kulit dan sapu sapu terus meresap kat bawah epidermis kulit. Kalau sapu area perut, panasnya lembut menggigit gigit cinta. Tak melekit dan penting baunya wangi perfume Ferragamo dari Italy. Tak delah malu bau halia dan diperli! ☺️ #CareLotion140ml
2
7 minutes ago
Load more