Optimascoin designed algorithm to have an influence on coin price. Business plan will be imposed by statistics of Register, Deposite, Buy Optimascoin, lending, trading, Earning Profit and marketing strategies of optimascoin. http://bit.ly/2rkGmFJ #Invest #OptimasCoin #CryptoCurrency #Bitcoin #VirtualCurrency #DigitalCurrency #OTC
0
3 seconds ago
Korang dah lunch ke? Ni kak donut share sikit info hukum menyinpan Bitcoin oleh ahli ulama 😊. Lagipun ini yang orang melayu cari dan tunggu kan πŸ˜… . Lepas ni tak payah risau sebab beli bitcoin untuk simpan nilai bagi tujuan mengelak inflasi adalah harus hukumnya 😊 . Inflasi klu tak tahu google translate je lah ea. Nk explain mcm susah sbb kene lukis kat papan putih baru paham hihihi. Tapi cek2 lah story nt kak donut explain ttg inflasi. Penting tu kalau tak tahu. . Oke kalau anda nk tahu mcm mana nk simpan bitcoin boleh click terus link kat bio tu pastu kita sembang kat wasep ye. Tapi kene dgn soalan kene lah dgn jawapan. Kalau korang tanya salam boleh explain pasal bitcoin? Mmg lah kak donut suruh google youtube je. Kat sana info besepah2 lagi convincing korang blh cari. Oke arr jgn tanya soklan pelik2 pliss sbb kak donut tak layan πŸ˜… . Love, kak donut 🍩 . #Bitcoin #BeritaBitcoinSegenapDimensi #Cryptocurrency #Blockchain #Ripple #Ethereum #TGBZero1 #rahsiaKDTB #Kryptonite #IncomeMelaluiCrypto #NubisTrader #SavingAlaSuperman #GengCheMattTongkols #CheMattTongkolsJualTanahBeliBitcoin
1
2 minutes ago
Bitconect Fans R.I.P πŸ˜­πŸŽšοΈπŸ›’β˜ οΈπŸ˜΅ #bitconnect
16
3 minutes ago
Jaymart cryptocurrency to "feel lovely" in launching day | more: www.RetailNews.asia | #Asia, #Cryptocurrency, #JFintech, #JVentures, #Jaymart, #Thailand
0
1 minute ago
Transaction speed and #fees are the most value in #crypto for now #cryptosociety #cryptoincome #btc #bitcoin #eth #ethereum #xrp #ripple #cryptocurrency #income
3
2 minutes ago
2
2 minutes ago
It doesn’t matter how many times you fail. It doesn’t matter how many times you almost get it right. No one is going to know or care about your failures, and neither should you. All you have to do is learn from them because all that matters in business is that you get it right once. Then everyone can tell you how lucky you are.
5
11 minutes ago
Who has the munchies?? 🍿🍦πŸͺ🍩
5
2 minutes ago
Ethxpay 🌍🌐 Follow 🌍 Follow 🌍 One place for buy or sell cryptocurrency.πŸ’°πŸ’°πŸ“ˆ Trading multicurrencies exchange at one place. Buy... Sell... Store....πŸ“ˆπŸ’ΈπŸ’² #ethereum #dontpanic #gambling #winning #trust #cryptocurrency #crypto #bitcoin #forex #motivation #money #luxury #stocks #stocktrading #stocktrader #millions #billionaire #dreambig #laptoplife #nodaysoff #millionaire #traderslifestyle #hardwork #hardworkpays #richkidsofinstagram #luxurylifestyle #eth #genetics #science #fantasyart For more information visit: www.ethxpay.com
13
3 minutes ago
Load more