If you're not eating your Nasi goreng by the side of the road, from a stall full of stray cats and cooked by bloke wearing a football jersey and crocs....You're eating inferior Nasi goreng. #jakarta #nasigoreng #warung #travel #food #makan #foodporn
0
5 seconds ago
나만알고싶은 아귀찜맛집🍽️ 🍶이 안들어갈수가없는 마성의메뉴 다른곳과다르게 실한 아귀살가득👍🏻👏🏻 . . #일상 #데일리 #외식창업 #창업컨설팅 #아귀찜 #맛스타그램 #먹스타그램 #foodie #foodporn #foodstagram
0
9 seconds ago
Staring my day with some Vada Pav 😋😋😍😍 these from AV Vada Pav, Kalkaji . . Add me on 👻Snapchat to see what all is buzzing in my daily life FOODIESINCE96 👻👻😍😍 . . #Foodiesince96 . . Follow @foodiesince96 for more updates
1
22 seconds ago
AWSOME FOOD AT BREW AND STONE. . Hi All! Siapa yang dah pernah datang ke Brew and Stone sure dah pernah try our food yang awsome ni kan. . Siapa yang tak Pernah datang lagi tu korang kena datang and try our food yang #sedapteruk ni. . Our price food sangat la affordable korang can compare kalau tak percaya.. 😉 . So siapa yang belum pernah datang ke Brew and Stone tu tunggu apa lagi? Jom. . Operating hours : Tuesday- Sunday (11AM-11PM) . Every Monday : CLOSED . Waze ‘ Brew and Stone’ Kota Damansara. . #brewnstone #sedapteruk #foodporn
1
16 seconds ago
.part.2 ㅤ ㅤ ここは、たまたま検索したら見つけて 絶対行きたいと思って行って貰ったお店で、 代官山にある #ukiukicafe です💓 9月?にオープンしたばっかりのお店らしい!! ランチの時間に行って、食べた後(ご飯の写真は次に) アイスクリームに見えるショートケーキを 注文して、食べました🍴🍓 ㅤ 可愛い見た目だけじゃなく、味も本当美味しいから 是非行ってもらいたいお店ですね! 内装も本当に本当に可愛いよ!💓 ㅤ ㅤ __________ #代官山カフェ #ウキウキカフェ #いちご #ショートケーキ #食べ物ぐらむ #フォトジェニック #ファインダー越しの私の世界 #可愛い #photo #yummy #cafe # sweets #strawberry #cake #cute #snap #foodporn #instacafe #daikanyama #사진 #일상 #먹스타그램 #맛스타그램 #카페스타그램 #냠냠 #케이크 #카페 #음식 #일본
0
17 seconds ago
Load more