4
55 minutes ago
A beautiful bloodstone heart #bloodstone #heartstone
0
56 minutes ago
🎁🎁SUPER OFERTË 3 DITORE🎁🎁 🖼️PUNIM ME DRU (MDF)🖼️ 📁Dhurata unike të personalizuara në pllaka druri sipas dëshirës dhe dizajnit tuaj🖼️, të cilat nga 1500 lekë bëhen vetëm 990 lekë! ⚠️OFERTA ZGJATË VETËM 3 DITË⚠️ @vlera_art Porosite tani në 📲 0682012210 (whatsapp) dhe porosia vjen brenda 2-3 ditëve në shtëpitë tuaja kudo në Shqipëri #FALAS📮 📣 Nxitoni të na kontaktoni për idetë, sugjerimet dhe dizajnet tuaja #vleraart #vlere#cilesi#rezistence#dhurata#gezim#handmade #handmadegifts #gifts#giftsforhim#giftsforher#giftshop#albaniangift#trendyboss #dhuratatepersonalizuara #personalizo #dhuro #trendybosssocialmediaagency #trendybossalbania #dhurokenaqsi #heartstone #love #joinustoday - #regrann
26
2 hours ago
Heartstone, the best elf ever☆ He is da best give him some attention Yeah I'm pretty obsessed with PJO, HOO & MCGA #mcga #magnuschaseandthegodsofasgard #heartstone #art #drawing #pastels #paper #elf #traditional #traditionalart
6
3 hours ago
🎁🎁SUPER OFERTË 3 DITORE🎁🎁 🖼️PUNIM ME DRU (MDF)🖼️ 📁Dhurata unike të personalizuara në pllaka druri sipas dëshirës dhe dizajnit tuaj🖼️, të cilat nga 1500 lekë bëhen vetëm 990 lekë! ⚠️OFERTA ZGJATË VETËM 3 DITË⚠️ Porosite tani në 📲 0682012210 (whatsapp) dhe porosia vjen brenda 2-3 ditëve në shtëpitë tuaja kudo në Shqipëri #FALAS📮 📣 Nxitoni të na kontaktoni për idetë, sugjerimet dhe dizajnet tuaja #vleraart #vlere#cilesi#rezistence#dhurata#gezim#handmade #handmadegifts #gifts#giftsforhim#giftsforher#giftshop#albaniangift#trendyboss #dhuratatepersonalizuara #personalizo #dhuro #trendybosssocialmediaagency #trendybossalbania #dhurokenaqsi #heartstone #love #joinustoday
61
4 hours ago
Yass~ Love 'em😍 Book: Magnus Chase Ship: Fierrochase #magnuschase #magnus #alexfierro #rickriordan #samiraalabbas #heartstone #blitzen #annabethchase
1
5 hours ago
🎁🎁SUPER OFERTË 3 DITORE🎁🎁 🖼️PUNIM ME DRU (MDF)🖼️ 📁Dhurata unike të personalizuara në pllaka druri sipas dëshirës dhe dizajnit tuaj🖼️, të cilat nga 1500 lekë bëhen vetëm 990 lekë! ⚠️OFERTA ZGJATË VETËM 3 DITË⚠️ Porosite tani në 📲 0682012210 (whatsapp) dhe porosia vjen brenda 2-3 ditëve në shtëpitë tuaja kudo në Shqipëri #FALAS📮 📣 Nxitoni të na kontaktoni për idetë, sugjerimet dhe dizajnet tuaja #vleraart #vlere#cilesi#rezistence#dhurata#gezim#handmade #handmadegifts #gifts#giftsforhim#giftsforher#giftshop#albaniangift#trendyboss #dhuratatepersonalizuara #personalizo #dhuro #trendybosssocialmediaagency #trendybossalbania #dhurokenaqsi #heartstone #love #joinustoday
66
6 hours ago
Load more