Ready Harga 155.000 wa:085701113889 ig:batik521 bm:DD55C523 :->:->:->:->:->:->:->:->:->:->:->:-> menerima eceran.sragam..grosir (Reseler) Kain : katun (unggul jaya) Size : All size Paket dari Pekalongan kota batik Jawa tengah Pembayaran transfer atm atau bank BCA.BRI... Pesan langsung chat aja.... :-:->:->:->:->:->:->:->:->:->:->:-> Melayani #BajuBatik#CoupleBatik#SeragamBatik#AtasanBatik#KainBatik#batikpekalongan#sorong#kolaka#papua#riau#rokanhulu#maluku#aceh#medan#japan#malaysia#singapore#taiwan#hongkong#batikindonesia
0
13 seconds ago
Colection djiharkah model seperti di poto prodak PO atau Pra Order pesan dulu baru kita bikin .... fasion bahan request = interculler ๐Ÿ˜€, saten ๐Ÿ˜…, katun ๐Ÿ˜Š, toyobo โ˜บ๏ธ, hermes ๐Ÿ˜ณ Go follow @pers_baju_colection_djiharkah akun IG @pers_baju_colection_djiharkah Konsultasi Baju muslim Colection Djiharkah ... | PRODAK 100ASLI Fasion COLECTION DJIHARKAH . pin : DBE5C4EB WA : +6285794943036 Follow: @pers_baju_colection_djiharkah @pers_baju_colection_djiharkah @pers_baju_colection_djiharkah #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #garansi #trustedshop #selangor #internasional #quality #malaysia #singapore #brunei #WorldWide #shipment #drfayola #jualmurah #diskon #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop
0
13 seconds ago
PROMOSI SERVIS DESIGN LOGO RM50 SAHAJA!! ๐Ÿ“ฃ . "Anda ada business tapi tak ada logo? Nak buat logo tapi tak tau macam mana nak design?" ๐Ÿ˜ฑ . So apa kata kami design mengikut citarasa anda? ๐Ÿ˜Ž . [ANDA KATA, KAMI DESIGN] . Dapatkan Design Mengikut Kepuasan Anda Sendiri ! ---------------------------------------- KENAPA HARUS KAMI? ๐Ÿ“ฃ ---------------------------------------- โœ”๏ธ Harga kami murah berbanding designer yang lain. Nak tahu harga kami? Whatsapp cepat! . โœ”๏ธ Design kami adalah berdasarkan dari idea dan citarasa anda sendiri. . โœ”๏ธ Anda akan dapat 2 pilihan design sample yg menarik untuk dipilih . โœ”๏ธ Design yang gempak dan cantik . โœ”๏ธ Siap dengan cepat dalam masa 2-5 hari je! Nak dalam masa 24jam pun boleh!! . Anda cuma perlu bagitahu kami nak design yang macam mana, warna tema, konsep, nak letak gambar apa, font macam mana, atau apa-apa sahaja elemen design yg anda nak letak pada logo anda, then kami akan hasilkan logo anda ikut maklumat yg anda bagi! ๐Ÿ˜‰ . Kalau lepas design anda bagi skala 3/5? Kami akan design sampai anda bagi 5/5, asalkan anda puas hati? Why not kan? ๐Ÿ˜‰ . Paling penting , harga confirm terlajak murah ! . . P.S: Share untuk manfaat rakan-rakan anda yang ingin buat personal branding.ย ๐Ÿ˜‰ . #logodesigners #servisdesign #servisdesignmurah #logomakerMY #logomurah #Stickermurah #Stickerdesign #Pomade #LogoMurahSingapore #LogoMakerSingapore #bannerdesign #brochuredesign #weddingcarddesign #buntingdesign #cheapestintown #logodesignerMY #logodesignmurah #logodesignmurahmalaysia #logodesignmalaysia #malaysia #brunei #singapore #stickertransparentmurah #trusteddesigner #logomurah #jenamasendirimalaysia #produkjenamasendirimalaysia #logodesignmalaysia #logodesignmurahmalaysia #malaysia #singapore #brunei . . ============================ UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ๐Ÿ‘‡ ============================ . ๐Ÿ“ฉ megamaxdesigns@gmail.com ๐Ÿ“ฑ 011-58266968
0
15 seconds ago
135.000 ================================ โคต๏ธ ๐Ÿ‘—detail baju ada di gambar ๐Ÿ‘—Stok cepat habis ================================ โคต๏ธ Order kontak bio ๐Ÿ‘‰Bbm D72B791F ๐Ÿ‘‰Wa 081325292787 . Fast respon ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ bit.ly/2AaBdzO ================================ #batikmodern #kutubaru #kebayaanak #batiksolo #grosirbatik #pasarklewer #solokuliner #gamisbatik #sarimbitbatik #hembatik #seragam #celanabatik #explorejogja #malioboro #malaysia #singapore #tanahabang #balikpapan #setelankantor #hijabsyari #blouserubiah #gamisrubiah #celanabatik #grosirseragambatik #kulakanbaju #batiktanganpertama #batiksolomurah #batikpekalonganasli #batiktermurah
0
23 seconds ago
0
24 seconds ago
Ready Harga 155.000 wa:085701113889 ig:batik521 bm:DD55C523 :->:->:->:->:->:->:->:->:->:->:->:-> menerima eceran.sragam..grosir (Reseler) Kain : katun (unggul jaya) Size : All size Paket dari Pekalongan kota batik Jawa tengah Pembayaran transfer atm atau bank BCA.BRI... Pesan langsung chat aja.... :-:->:->:->:->:->:->:->:->:->:->:-> Melayani #BajuBatik#CoupleBatik#SeragamBatik#AtasanBatik#KainBatik#batikpekalongan#sorong#kolaka#papua#riau#rokanhulu#maluku#aceh#medan#japan#malaysia#singapore#taiwan#hongkong#batikindonesia
1
32 seconds ago
PROMOSI SERVIS DESIGN LOGO RM50 SAHAJA!! ๐Ÿ“ฃ . "Anda ada business tapi tak ada logo? Nak buat logo tapi tak tau macam mana nak design?" ๐Ÿ˜ฑ . So apa kata kami design mengikut citarasa anda? ๐Ÿ˜Ž . [ANDA KATA, KAMI DESIGN] . Dapatkan Design Mengikut Kepuasan Anda Sendiri ! ---------------------------------------- KENAPA HARUS KAMI? ๐Ÿ“ฃ ---------------------------------------- โœ”๏ธ Harga kami murah berbanding designer yang lain. Nak tahu harga kami? Whatsapp cepat! . โœ”๏ธ Design kami adalah berdasarkan dari idea dan citarasa anda sendiri. . โœ”๏ธ Anda akan dapat 2 pilihan design sample yg menarik untuk dipilih . โœ”๏ธ Design yang gempak dan cantik . โœ”๏ธ Siap dengan cepat dalam masa 2-5 hari je! Nak dalam masa 24jam pun boleh!! . Anda cuma perlu bagitahu kami nak design yang macam mana, warna tema, konsep, nak letak gambar apa, font macam mana, atau apa-apa sahaja elemen design yg anda nak letak pada logo anda, then kami akan hasilkan logo anda ikut maklumat yg anda bagi! ๐Ÿ˜‰ . Kalau lepas design anda bagi skala 3/5? Kami akan design sampai anda bagi 5/5, asalkan anda puas hati? Why not kan? ๐Ÿ˜‰ . Paling penting , harga confirm terlajak murah ! . . P.S: Share untuk manfaat rakan-rakan anda yang ingin buat personal branding.ย ๐Ÿ˜‰ . #logodesigners #servisdesign #servisdesignmurah #logomakerMY #logomurah #Stickermurah #Stickerdesign #Pomade #LogoMurahSingapore #LogoMakerSingapore #bannerdesign #brochuredesign #weddingcarddesign #buntingdesign #cheapestintown #logodesignerMY #logodesignmurah #logodesignmurahmalaysia #logodesignmalaysia #malaysia #brunei #singapore #stickertransparentmurah #trusteddesigner #logomurah #jenamasendirimalaysia #produkjenamasendirimalaysia #logodesignmalaysia #logodesignmurahmalaysia #malaysia #singapore #brunei . . ============================ UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ๐Ÿ‘‡ ============================ . ๐Ÿ“ฉ megamaxdesigns@gmail.com ๐Ÿ“ฑ 011-58266968
1
36 seconds ago
Load more