#assalamualaikum #morning !! :) Mulakan hari dengan Beauty Drink ESP. Kulit makin cantik dan awet muda dengan beauty drink ESP. Get yours now! Limited time offer. Beli 4 dapat 5% diskaun. Nak order? #whatsapp0165952771 #baizurabahar #pengedarShakleeChemor #ipoh #perak #setCantikShaklee #shaklee #produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingSoyProtein #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang
4
5 minutes ago
#Repost @ammaz.store (@get_repost) ・・・ Buat hal betul sikecil ni . Pandai dia amik hati orang , sampaikan orang nak p honeymoon dekat Semporna , Sabah pun na kena bawak dia πŸ™‡ Berminat ? Mai dm atau whatsapp ina 0134901190 dengan segera yea , kalau lambat stock habis jangan marah ina tau .... . #wondercheese #wondercheeseutara #wondercheeseagent #wondercheeselover #cheese #crispy #kerepek #kerepekkeju #kerepekberperisa #vendorpenang #vendorkedah #vendorwanted #utara #penang #kedah #ptsb #polimas #psp #uitmpp #usm #unikl
0
10 minutes ago
#Repost @ammaz.store (@get_repost) ・・・ Jom temui kami di R&R BAGAN pada pukul 6 petang hari ni !!! Kami akan berada di sana , jom ramai ramai serbu dan dapatkan wondercheese kerepek kegilaan ramai orang πŸ˜€ . #wondercheese #wondercheeseutara #wondercheeseagent #wondercheeselover #cheese #crispy #kerepek #kerepekkeju #kerepekberperisa #vendorpenang #vendorkedah #vendorwanted #utara #penang #kedah #ptsb #polimas #psp #uitmpp #usm #unikl
3
11 minutes ago
2
12 minutes ago
#Repost @ammaz.store (@get_repost) ・・・ Hakak ni selalu beli wonder cheese dengan 😘 Sekali dia beli bukan sebalang tau , tapi berbalang balang ha . Apa pun terima kasih kak beli wonder cheese dengan ina . Ina jual yea πŸ’ Selamat menjamu selera πŸ˜‹ . #wondercheese #wondercheeseutara #wondercheeseagent #wondercheeselover #cheese #crispy #kerepek #kerepekkeju #kerepekberperisa #vendorpenang #vendorkedah #vendorwanted #utara #penang #kedah #ptsb #polimas #psp #uitmpp #usm #unikl
2
14 minutes ago
#Repost @ammaz.store (@get_repost) ・・・ Terima kasih yea beli wonder cheese dengan ammaz store 😘 Jumpa stg yea kak πŸ‘Œ . Whatsapp ina - 0134901190 - 0134901190 - 0134901190 . #wondercheese #wondercheeseutara #wondercheeseagent #wondercheeselover #cheese #crispy #kerepek #kerepekkeju #kerepekberperisa #vendorpenang #vendorkedah #vendorwanted #utara #penang #kedah #ptsb #polimas #psp #uitmpp #usm #unikl
1
14 minutes ago
Awat???? Tak boleh tidoq. ChrMad dah habaq pi minum KOPI ALI SUPER POWER, HANGPA x mau. KOPI nie CheMad juga formulakan utk melancarkan peredaran darah, jadiknya darah gerak elok, otak pon Akan fungsi elok. Cuba la amal KOPI CheMad nie, setiap pagi, 2 Hari sekali. in shaa Allah. Dah..dah...dah...JANGAN MENYESAL, pi ja carik DEPA nie Kopi Ali Super Power HQ MR. Mus : 018-599 2670 www.wasap.my/60185992670/ Kopi Ali Super Power MELAKA/N9/JOHOR MR. Hisham : 011-321 88111 www.wasap.my/601132188111/ Kopi Ali Super Power KELANTAN MR. Mamat : 012-9604433 www.wasap.my/60129604433/ Kopi Ali Super Power PENANG MR. Sabri : 019 - 4664272 www.wasap.my/60194664272/ Kopi Ali Super Power KUALA LUMPUR MR. Azhar : 018 - 2217179 www.wasap.my/60182217179/ Kopi Ali Super Power SELANGOR MR. Man : 012 - 3573535 www.wasap.my/60123573535/ #kopialisuperpower #kasp #power #ubatkuat #lelaki #tahanlama #endurance #terbaek #peraduan #bsnssp #utara #penang #kelantan #selangor #kl #melaka #johor #jdt #n9 #cuba #try #projekinfaq#baby
2
18 minutes ago
Bismillah. Jom grab PERCUMA Aloe Vera Gel sebotol!!!! . Sangat bagus untuk pembersihan usus dan boost tenaga tau... 1st time dapat free, 2nd time nak repeat dah dapat diskaun 15%.. tapi kalau dah jatuh chinta sesangat kat Aloe Vera ni.. pulun diskaun 35% pulak.. enjoy untuk seumur hidup... #ohsem😍😍😍 . #Info berguna untuk ANDA..Ada DUA (2) jenis keahlian di Forever Living. . AHLI BIASA . πŸ‘‰Registration *RM90* πŸ‘‰Keahlian seumur hidup πŸ‘‰15% Diskaun untuk semua produk FLP πŸ‘‰PERCUMA 1 x Aloe Vera Gel (Worth RM95.40) πŸ‘‰PERCUMA Tote Bag Forever πŸ‘‰PERCUMA Katalog & Buku Nutrisi πŸ‘‰PERCUMA Bisnes Modul . AHLI VIP . πŸ‘‰Registration *RM90* πŸ‘‰Keahlian seumur hidup πŸ‘‰Pembelian *RM1550+-* dalam masa 2 bulan akan upgrade ke VIP! @ Atau dptkn Set TOF RM1550 automatik VIP! @ πŸ‘‰PERCUMA Tote Bag Forever πŸ‘‰PERCUMA Katalog & Buku Nutrisi πŸ‘‰PERCUMA Bisnes Modul πŸ‘‰Boleh bina & luaskan rangkaian d seluruh dunia πŸ‘‰Boleh taja ahli biasa & ahli VIP πŸ‘‰35% Diskaun untuk semua produk FLP πŸ‘‰Taja VIP company beri bonus RM344 πŸ‘‰Ahli biasa buat pembelian VIP akan dapat 20% bonus πŸ‘‰VIP bukan untuk yg minat Biz sahaja... yg xminat pun blh vip.. diskaun berbaloi2 lebih jimat utk kegunaan sendiri. . Berminat? . Untuk pendaftaran dgn cepat dan mudah...sila sertakan maklumat berikut: . βœ”οΈNama Penuh: βœ”οΈKad. Pengenalan: βœ”οΈAlamat Penuh (Surat Menyurat): βœ”οΈNo. Tel/HP: βœ”οΈEmail: βœ”οΈNama Penuh Pasangan: βœ”οΈKad Pengenalan Pasangan: . Saya sentiasa doakan anda kaya berjaya.. Jom rasai sendiri 100% aloe vera semulajadi. Sangat jimat dan berbaloiΒ²πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Semoga bermanfaat Ingin tahu lebih lanjut .... Insya Allah😘😘😘 dengan izin Allah.... Cepat-cepat daftar ye.... πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Nak join boleh... Pm/sms/wa.... #0199135734 #ForeverBusinessOwner #foreverteamalfateh #foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #malaysia #penang #melaka #kelantan #Terangganu #Perak #perlis #kedah #johor #gelangpatahjohor #sabah #sarawak #mekyahfboSahbukitbesi Tkasih.
4
18 minutes ago
13
18 minutes ago
Load more