Tak kan ada yg abadi di dunia ini, kekayaan, kedudukan,kecantikan dan segala yg membuai kita dalam segala hal dalam setiap penat permasalahan dunia ini. lepaskanlah. . Tak Ada Yang Abadi . . . #noah #takadayangabadi #peterpan #abadi #masalah #waktu #dendam #rindu
3
32 minutes ago
Sudut demi sudut dilewati, tetapi rindu ini tak menyusut Bahkan ia menyudutkan ku pada sukmamu Detik terlewati, menjelma menjadi berjam-jam, bahkan berhari-hari Menunggu jawaban akan rasa yg diambang asa, Setelah itu, kau memanggilku syahdu untuk kembali, Djogja... . . . . . #latepost #djogja #2017 #rindu #filosofikopi #sajak #sajakrindu
5
32 minutes ago
oppa ... ttbe layan tengah mlm buta πŸ˜…#oppa #autumninmyheart #rindu #citefav
28
53 minutes ago
Benda yg paling sedih bila tgk something yg dia slalu pakai.. ma rabun dekat.spec ni spec utk dia mengaji.khas utk mengaji.xde org lain yg conteng tu kalau bkn cucu dia adam.xhbis2 usik tokma dia. N ma ada lg satu spec utk dia main fon.ak pn xphm knp spec dia mesti lain2.. pnah tnya dia,perlu ke ma pakai dua spec lain2.eh perlu la dia jwb 😭.. ya allah msih segar di ingatan suasana perbualan tu.tp spec lg satu tu xjumpa.puas ak cri.sbb biasa dia bwk kalau pegi mana2 sbb nk main fon atas keta.mgkin dh pecah masa accident tu.Abah,mata dia 100% clear xpnah rabun.bwk keta mlm2 memg steady..pakai spec ni dia bt style je time drive n time cuaca panas #rindu
3
59 minutes ago
Pose kita sama iya ma 😝😚 , aku selalu miring dan mmah selalu tegap πŸ˜‰πŸ˜š #rindumama #rindu #loveyoumah πŸ’•πŸ’
8
56 minutes ago
Sehat terus brother jaga diri baikΒ² di sonoh sabar ngajalanin semua ini 😒πŸ’ͺ #kawansejalan#rindu#kangen#berdoaterus#amanttubillahπŸ˜‡
6
1 hour ago
Hallo gensss #80an #90an Datang dan saksikan.. Back Story Music Concert 2018 Yuk kita bernostalgia.. Buruan Beli Tiket nya sebelum ke habisan.. Tiket tersedia di @indomaret #VinaPanduwinata #deddydhukun #dianpramanapoetra #rafikaduri #farizrm #benito #backstorymusicconcert2018 #kangen #rindu #backstory #tembangkenangan #vinapanduwinata #deddydhukun #dianpramanaportra #atiekcb #trieutami #musmujiono #yopielatul #farizrm #kemilausinarmentari #bankbjb #2dproject
5
1 hour ago
Aku rindu Aku rindu senyummu, aku rindu tawa mu, aku rindu wajah mu, aku rindu aroma tubuh mu, aku rindu ciuman mu, aku rindu pelukan mu, aku rindu suaramu aku rindu semua tentang kamu. Aku bisa apa? Aku hanya bisa berdoa semoga kau disana baik" saja sampai waktu yang akan menjawab nya 😭😭😘😘 #like4like#likeforlike#lfl#rindu#rinduberat#alayoben#akukudupiye#kartikahartanto
26
1 hour ago
Load more