CNY PROMO! TIADA MASALAH, HILANG STRESS‼️ ️ANAK PUN CERIA DAN SELESA ‼️ Kenapa kena ada #TRB SWING LEAF?. . 🌸 #JIMAT SPACE. 1) Kereta- Takpayah nak angkut buai besar-besar masa nak balik kampung atau pergi picnic. Hanya perlu buka sahaja swing leaf. . Masalah settle 🤗 Barang kita pun boleh bawa banyak. Tak ganggu space pun 😊 . 2) Bilik - Bilik jadi sempit bila bawa masuk buai. Penuh bilik dengan buai je. So, bandingkan size swing leaf dengan buai? Sangat beza. Swing leaf memang jimat ruang. . . 🌸# SELAMAT. 💥Tidak menggunakan Elektrik 💥Tidak menggunakan Bateri 💥Hassle free 💥Jimat! 💥Kukuh - boleh menampung hingga berat 60kg..boleh guna dari newborn hingga 5 tahun. . 🌸 #SENANG BUAT KERJA. Kalau time masak tu, takpayah lah kejap ulang alik jengah anak okay ke tak macam guna buai dulu. Bila ada swing leaf, letak je anak kat mana kita berada. Dapur? Ruang tamu? Takda hal 👍🏻 Lipat baju settled ✅ basuh baju settle ✅ Memasak ✅ . . 🌸 Ada #warranty Kami menyediakan warranty 6bulan, incase kalau ada kerosakan kita akan ganti yang new tapi mengikut terma dan syarat tau. . 🌸#Eksklusif Nampak wow ‼️ tapi harga mampu milik buat semua. Lepas ni balik kampung, takpayah meminjam sedara mara ipar dekat kampung ☺️ . DAPATKAN SEKARANG Harga biasa : RM 1119 Harga Promosi Pre Oder : RM 529 Sahaja. . Klik untuk order: http://www.wasap.my/+601120791780/swingleaf http://www.wasap.my/+601120791780/swingleaf http://www.wasap.my/+601120791780/swingleaf #melakacod #codavailable #freegift #swingleafmurah #postage #readystock #sayajual #murah #babycradle #babyswingmurah #babyleaf #cradleleaf #dropshipbarangbaby #barangbabymurah
0
2 minutes ago
❤️ >>bkn agent - x untung >>jadi agent - dpt untung Bestkan jadi agent topup?? Daripada kita asyik jdi pengemar setia membeli topup d kedai. 😊mahu tahu lebih lanjut? Ikuti perkembangan IG seterusnya. 😊nak dpt untung, jom PM jadi agent topup 😊promosi sekarang rm10 ja seumur hidup #viral#agentopup#kaya#murah#senang#student#lepak#duit#top#popular#hebat
0
14 minutes ago
🎉😇Puji Tuhan 14 tahun🙏🎊 . . Yeremia 33 : 2-3 2 "Beginilah firman YAHWEH Pencipta, YAHWEH yang telah membentuknya dan mengukuhkannya, YAHWEH adalah Nama-Nya." 3 Berserulah kepada-Ku, maka Aku akan menjawab engkau dan memberitahukan perkara-perkara besar yang tidak dapat dimengerti, yang tidak engkau ketahui." . . #ultah #birthday #february #wednesday #happy #fun #papua #papuahits #senang #bahagia #14 #instalike #instacool #l4l
64
15 minutes ago
*WARNA WARNI KEHIDUPAN* Mamak ayah, dahulu aku hanya mengenal hitam putih dan abu", tapi diusia ku yang sekarang ini aku sudah mengenal semua warna, manis pahit nya warna kehidupan, diusia ku sekarang, banyak orang mengatakan bahwa aku sudah beranjak dewasa, tapi tetap saja dimata kalian aku sebagai putri kecil yg harus dituntun untuk menuju jalan yang baik. . Terkadang aku ingin berjalan sendiri, tanpa harus merepotkan kalian, tapi kalian tidak akan biar kan itu terjadi karna kalian tau jika aku berjalan tanpa kalian maka aku akan terjatuh. . Hebat nya, kalian tidak pernah melarang ku untuk berjalan kemana pun yg aku mau, kalian memberi aku jalan, memberi aku ruang untuk melihat segala apa yg terjadi dan apa yg tercipta di dunia ini. . Sebenar nya aku ingin sekali menceritakan kepahitan ku ini, apa yg ku rasa kan diluar, apa yg dikatakan mereka, tapi aku tak ingin menambah beban kalian, makanya aku selalu mencerita kan kebahagian kepada kalian, agar kalian juga bahagia dan sedikit lega karna kalian mendengar kebahagiaan dalam hidup ku, walapun kekhawatiran kalian tidak akan habis. . Disaat aku jauh dari kalian, percayalah suara dan senyum kalian slalu terbayang bayang dipikiranku . Terimakasih beribu nasihat beribu pengalaman yang kalian beri padaku, bahwa hidup itu harus begini dan harus begitu, pandai" berteman dan bermasyarakat. . Dan kini aku tau sedikit tentang kehidupan. . Mak yah, diusiaku sekarang, usia yg penuh usaha dan tantangan, yakin lah aku lebih kuat dari yg kalian pikirkan, dan aku tidak selemah yg kalian bayang kan. . . #cerita #puisi #kamu #cinta #sayang #allah #muslimah #takdir #like #tulisan #hidup #nikmat #medan #hijrah #dunia #akhirat #pengagumrahasia #pengalaman #perjalanan #senang #bahagia #syukur #ikhlas #sabar #senyum #damai #tenang #santai #isihati
11
23 minutes ago
Alhamdulillah agent amani @thebro_store mintak nak restock Gel Amani dengan kami.. mudah-mudahan kita sama-sama success ye sis? Aamiin 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 Haa yang mana ada area Segamat tu nak beli Gel Amani boleh hubungi sis @thebro_store okey? #amani4life #amani #4 #life #sapujer #sihat #senang #alhamdulillah #terimakasih #insyaAllah #berjaya #enterpreneur
6
24 minutes ago
3 HARI LAGI! Padi Reborn Live In Concert February 24th 2018 Amphitheater Trans Studio Bandung Open Gate : 5 PM Showtime : 7 PM Festival : 250K VIP : 500K Exclusive official ticketing partner : Melon Tickets Available at : Kiostix, tiket.com, tiketapasaja.com, Goers @sobatpadiid #PadiRebornTSB #konser #concert #musik #musikindonesia #MalamBersamaSobat #TransStudioBandung #TransStudio #Bebasss #KurangPiknik #Fun #Happy #Liburan #Happiness #Senang #InfoBandung #InfoBDG #PromoBandung #PromoBDG #VisitBandung #Trending #TrendingIndonesia #Padi #PadiReborn #MusikIndonesia #EventBDG #PadiGigs #PadiBand #SobatPadi
74
26 minutes ago
Jelas kali😂 Jgn lupa di tap 2x ➡️Butuh support 🙏🙏🙏 Follow:@bukanurusan_mu @bukanurusan_mu . . Ada kesamaan quotes DM 📝 Dibicarakan baik baik😊 . . My partner @bajingan_quotes @bajinganteratas @bajingansopan_ @bajingan_quotes @penulisbejat_ @penulis.kalem @mr.cuekk @fakeeteam @karatan_belang . . . #memeind #cuek #asikinaja #pake_otak #memeindonesia #memecomicindonesia #senang #bebas #brengsek #cinta #sindiran #mr #cuek #dagelan #quotes #sajak #bejadhinaja #rakjat #bejadhina #newkarya_#cuekinaja #bukan #urusan #mu
31
30 minutes ago
❤️ PROMOSI📣📣 Jom jadi Agent Topup, Hanya rm10 sahaja. Modal percuma dpt rm5. 💰💰SIDEINCOME SIDEINCOME💰💰 duduk2 dpt duit, org yg cari kita bkn kita yg cari org. Sbb apa, sbb dorang nak topup. Lagi byk org topup lagi byk dpt income😊. Jgn tunggu lama, jom dftar. Pm #viral#agentopup#duit#murah#senang#kaya#student#cepat#income#topup#lepak#dudukduduk
1
33 minutes ago
Regrann from @hijrahsantun - [Pilihan] #FTCstory . Sadarkah akan hati yang selalu ingin dibahagiakan? Sadarkah akan hati yang selalu ingin dijauhkan dari rasa sedih? . Lalu sadarkah bahwa segalanya adalah pilihan? Setiap waktu Allah memberikan kita kesempatan untuk memilih, akan terus bersedih dengan apa yang terjadi atau segera bangkit lalu menyudahinya kemudian membiarkan hati kembali berbahagia. . Jika hati selalu menuntut untuk bahagia, maka berbahagialah dengan cara yang Allah inginkan. Sudahi apa yang membuat hati bersedih, bawa hati kita berpindah dari tempat yang membuat kita terus merasakan sedih. Yakinlah semua akan usai, selepas kita beranikan untuk bangkit dari keterpurukan. . Namun ketika kita akan terus menuruti hati untuk bersedih, bersiaplah dengan resiko kesedihan yang akan semakin terasa lebih sakit setiap harinya. . Senang dan sedih hanyalah soal waktu. Jika saat ini kita bersedih, ingatlah bahwa terkadang hadiah indah dari Allah tidak selalu dibungkus dengan kebahagiaan. . Kita pantas bahagia :) . 📝 @faniatricahyati #FTCstory . . #hijrahsantun #pilihan #yakin #yangpentingyakin #senang #dan #sedih #waktu #waktuitu #kebahagiaan #bahagianya #bangkit #bangkitbersama #kalam_ukhty_ikhwan
88
35 minutes ago
Mobil Tayo isi 4 LOST PACK [55.000] . PESAN LEWAT WA KE 087815559759 . Mobil Tayo isi 4 LOST PACK (kemasan pakai plastik) Ukuran bis tayo 6 Cm Barang di kirim di lapisi bubble + kerdus tebal . #mainananak #tayo #mainanmurah #mainan #jualmainan #mainantayo #jualtayo #tayobus #tayolittlebus #jualmainantayo #bustayo #mainananak #jualmainanmurah #mainananakmurah #mainanbayi #mainancowok #kadoanak #kadoultah #pullback #lani #rogi #gani #mainananakcowo #mobilananak #booming #jalanan #mobilmobilan #mainanmobil #senang #mainanbalita #tokomainan
2
54 minutes ago
Load more